Sokker 38–41 Smartwool Mountaineer Max Crew M 003

Smartwool Mountaineer Max Crew M 003

Sokker 38–41

Varenr.: 117350
Smartwool Mountaineer Classic Edition Maximum Cushion Crew er et par ekstra tykke tursokker i merinoull. Det er fortsatt Smartwool sin tykkeste og varmeste sokk, og sokkens lengde gjør at den passer perfekt i alt fra turstøvler til jaktstøvler. Dette er den ultimate sokken for lange turer og høy aktivitet, men også den beste i sofakroken.
Skostørrelseprodukt
399,-
339,-Medlem
-+
6 på lager.
100+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Smartwool Mountaineer Classic Edition Maximum Cushion Crew:
Materiale: 74 % merinoull, 17 % resirkulert nylon, 8 % nylon og 1 % elastan
Tykkelse: Ekstra tykk
Ankelhøyde: Høy
Polstring: Ekstra-ekstra tykk postring rundt hele foten. Fint for deg som bærer altfor mye og går veldig langt.
Passer til: Tur, hverdag, jakt og fisketur

Farge
  • Rød
  • Grå
  • Smartwool sin tykkeste og varmeste sokk.
  • En klassiker i sortimentet.
  • Resirkulert nylon.

Om merinoull fra Smartwool

Om man bruker merinoull riktig, vil man få mest mulig ut av fibrene. Fibrene håndterer fukt bedre enn bomull, det er smartere enn syntetisk materiale og mer komfortabelt uansett værforhold. Merinoull er det mest pålitelige fibret når du er utsatt for væromslag. Fibret er et helårsprodukt som er pustende og avskyr lukt naturlig.

New Zealand er basen for merinoullen Smartwool bruker i sin produksjon. I 2010 inngikk Smartwool en eksklusiv avtale med New Zealand Merino Company om at all ull kom fra kun en kilde og at dyrene var behandlet på en forsvarlig måte. En annen faktor som gjør at merinoull fra den sørlige halvkule er så fantastisk, er klimaet i området. Klimaet utfordrer sauene til å tilpasse seg varme somre og kalde vintre. For å takle slike forhold utvikler sauen et unikt ytterlag av ull som er varmeregulerende avhengig av sesong. Dette ull-laget er hvitere, lettere, finere og jevnere enn annen ull fra andre områder i verden.

29324