Poncho Thermarest Honcho Poncho Down DarkOlive Poncho Thermarest Honcho Poncho Down DarkOlive Poncho Thermarest Honcho Poncho Down DarkOlive Poncho Thermarest Honcho Poncho Down DarkOlive

Thermarest Honcho Poncho Down DarkOlive

Poncho

Varenr.: 127700
Thermarest Honcho Poncho Down er formsydd poncho fylt med dun. Ponchoen har en romslig, tre-lags hette med en glidelås som går helt ned til kengurulommen. Kengurulommen er stor og romslig med glidelås. På baksiden er det stikklommer for hendene. Denne dunversjonen er lengre, med korte armer og en tightere passform enn den syntetiske lillebroren.
4 699,-
-+
2 på lager.

Thermarest Honcho Poncho Down:
Mål: 123 x 106 cm / Pakket Ø 24 x 32 cm
Vekt: 529 gram
Materiale: Resirkulert ripstop nylon 20D / Fylt med 650 RDS-sertifisert Nikwax Hydrophobic-dun

Farge
  • Grønn
  • Mønster

Innimellom blir man litt kald av den tynne dunjakka, men det er heller ikke kaldt nok for den varmeste dunjakka. Honcho Poncho Down er plagget du trenger da. Det er en lett dun poncho som du kan bruke enten over den tynne dunjakka, på sidelinjen av fotballkampen eller i en småkjølig sommernatt.

Ponchoen er lagd med 100 % resirkulert 20D ripstop nylon med Durable Water Repellent (DWR) som sørger for at ponchoen er vannavstøtende.

Når Honcho Poncho Down ikke er i bruk kan du bruke den som en hodepute eller legge det utover soveposen som et ekstra lag. Det er fire festepunkter på hver side som gjør at ponchoen holder seg samlet og som kan brukes for å kneppe ponchoen på Therm-a-Rest sine laken eller soveposer.

39891