Stormkjøkken med gass Trangia Stormkjøkken 25-4 HA/GB Stormkjøkken med gass Trangia Stormkjøkken 25-4 HA/GB Stormkjøkken med gass Trangia Stormkjøkken 25-4 HA/GB Stormkjøkken med gass Trangia Stormkjøkken 25-4 HA/GB

Trangia Stormkjøkken 25-4 HA/GB

Stormkjøkken med gass

Varenr.: 185859
Trangia Stormkjøkken 25-4 HA/GB er et klassisk turkjøkken med gassbrenner. Vindskjermen leveres med to kjeler i hardanodisert aluminium, stekepanne med teflon og kaffekjele i aluminium. Fin størrelse til en familie på tur.
2 999,-
-+
1 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Trangia Stormkjøkken 25-4 HA/GB:
Vekt: 1160 gram
Mål: Pakket Ø 22 x 10,5 cm
Materiale: Vindskjerm i hardanodisert aluminium / Kjeler i hardanodisert aluminium / Stekepanne med teflon / Kaffekjele i aluminium
Brenner: Gassbrenner 2,1 kW

Vi anbefaler gass fremfor rødsprit som brensel. Ikke bare er gass tryggere, det er også mindre søl og klin i sekken. Effekten er mye kraftigere og den er enkel å skru opp og ned.

I pakken:

  • Kjele på både 1,5 liter og 1,75 liter
  • Stekepanne
  • Kaffekjele på 0,9 liter
  • Vindskjerm
  • Gassbrenner 2,1 kW
  • Reim
  • Kjeleklype

Om hardanodisering (HA)

Hardanodisering er en overflatebehandlig som gjør aluminiumen hard og sterk. Den beskytter godt mot slitasjen og korrosjon som kan oppstå på aluminium og er litt enklere å rengjøre. Vekten er den samme som ultralett aluminium fordi behandligen trenger inn i materialet, det er altså ikke et belegg som kan flasse av.

Om teflon (Non-Stick)

Teflon er et belegg som gjør overflaten perfekt for steking med lite fett. Den blir lett å vaske siden ingenting setter seg fast. Teflon tåler ikke all verden, så bruk bare tre eller plastredskap når du steker. Belegget bør også beskyttes litt ekstra under transport. Fri for PFOA.

3973