Gavepakke miniovn Omnia Miniovn Kit Gavepakke miniovn Omnia Miniovn Kit Gavepakke miniovn Omnia Miniovn Kit Gavepakke miniovn Omnia Miniovn Kit Gavepakke miniovn Omnia Miniovn Kit Gavepakke miniovn Omnia Miniovn Kit Gavepakke miniovn Omnia Miniovn Kit

Omnia Miniovn Kit

Gavepakke miniovn

Varenr.: 125249
Omnia Miniovn Kit er en liten, praktisk stekeovn som passer på på alt fra stormkjøkkenet, gasskjøkkenet i bobilen eller på kokeplaten på hybelen. Kjøkkenet består av tre deler som tilsammen gir både under- og overvarme. Stekeformene er laget i aluminium og silikon og rommer to liter. Smøres godt før bruk. Bunnskålen er laget i rustfritt stål og plasseres i midten, rett over flammen. Lokket sitter godt og har god høyde slik at kaker og brød kan heve skikkelig. Risten er fin når du skal varme frosne rundstykker eller steker brød og ønsker jevnere varme. Dette er en veldig enkel konstruksjon som egentlig er utviklet for åpen ild, men som også fungerer fint på elektrisk koketopp om du beregner 25–50 % lengre tid. Leveres i praktisk veske med grytekluter.
1 299,-
-+
20+ på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Omnia Miniovn Kit
Mål: Ø 25 x 7 cm / Rist Ø 225 x 3 mm / Form Ø 25 x 7 cm / Veske Ø 29 cm / Grytekluter 24 x 24 cm
Volum: 2 liter
Vekt: 1680 gram
Materiale: Stekeform i aluminium / Bunnskål og rist i rustfritt stål / Form i BPA-fri silikon Veske i 100 % polyester / Grytekluter i 65 % polyester og 35 % bomull

Pass på vottene! Bunnen og lokket blir skikkelig varmt, så pass godt på så ikke vottene smelter seg fast når du smugkikker på bollene. Vi anbefaler varsomhet og votter av ull. Ikke ta i underdelen før den er avkjølt. Den blir veldig varm.

Fritidsovnen Omnia revolusjonerer matlagingen alle steder der det mangler en stekeovn. Med denne stekevonen kan du både bake og lage velsmakende ovnsretter. Alt du lager i stekeovnen kan du lage lage med en Omnia.

37422