Stormkjøkken Trangia Stormkjøkken 25-7 UL/HA Stormkjøkken Trangia Stormkjøkken 25-7 UL/HA Stormkjøkken Trangia Stormkjøkken 25-7 UL/HA Stormkjøkken Trangia Stormkjøkken 25-7 UL/HA Stormkjøkken Trangia Stormkjøkken 25-7 UL/HA

Trangia Stormkjøkken 25-7 UL/HA

Stormkjøkken

Varenr.: 740017
Trangia Stormkjøkken 25-7 UL/HA er et klassisk turkjøkken med rødspritbrenner. Vindskjermen i ultralett aluminium leveres med to kjeler og stekepanne i hardanodisert aluminium. Fin størrelse til en familie på tur.
1 949,-
1 657,-Medlem
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Trangia Stormkjøkken 25-7 UL/HA:
Vekt: 845 gram
Mål: Pakket Ø 22 x 10,5 cm
Materiale: Vindskjerm i ultralett aluminium / Kjeler i hardanodisert aluminium / Stekepanne i hardanodisert aluminium
Brenner: Spritbrenner 1 kW

Vi anbefaler gass fremfor rødsprit som brensel. Ikke bare er gass tryggere, det er også mindre søl og klin i sekken. Effekten er mye kraftigere og den er enkel å skru opp og ned.

I pakken:

  • Kjele på både 1,5 liter og 1,75 liter
  • Stekepanne
  • Vindskjerm
  • Spritbrenner 1 kW
  • Reim
  • Kjeleklype

Om ultralett aluminium (UL)

Aluminium er et lett materiale som leder varme godt. Ultralett aluminium er en legering som er 50 % sterkere enn vanlig aluminium. Materiale kan derfor gjøres tynnere slik at kjøkkenet blir lettere. Bortsett fra kaffekjelen som fortsatt lages i vanlig aluminium, lages nå alle delene i Trangias Stormkjøkken i ultralett aluminium.

Om hardanodisering (HA)

Hardanodisering er en overflatebehandlig som gjør aluminiumen hard og sterk. Den beskytter godt mot slitasjen og korrosjon som kan oppstå på aluminium og er litt enklere å rengjøre. Vekten er den samme som ultralett aluminium fordi behandligen trenger inn i materialet, det er altså ikke et belegg som kan flasse av.

3994