DNT-caps DNT Caps Navy DNT DNT-caps DNT Caps Navy DNT DNT-caps DNT Caps Navy DNT DNT-caps DNT Caps Navy DNT DNT-caps DNT Caps Navy DNT

DNT Caps Navy DNT

DNT-caps

Varenr.: 127706

DNT Caps passer perfekt til solfylte dager hele året rundt. Blir det varmt så er capen laget av økologisk bomull og utstyrt med luftehull som gjør at den puster godt og gir god luftsirkulasjon. Capen kommer i én størrelse og passer de fleste hoder, ettersom den enkelt kan justeres med metallspennen bak.

319,-
-+
100+ på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul bør ordren, i følge Posten, sendes før 17.des.

DNT Caps:
Materiale: Stoff av 100 % økologisk bomull / Spenne av metall

Farge
Blå

Av hensyn til miljøet så ønsker vi å lage plagg av økologisk bomull fremfor syntetiske materialer. Siden økologisk bomull har en mindre innvirkning på miljøet ved produksjon og bruk. Akkurat som på dette plagget. Bomull er ikke fargebestandig dersom plagget blir utsatt for sollys over tid, så fargen kan derfor falme eller endre seg og få solblekede partier.

39897