Gjennom Oslomarka med ildsjeler Dreyer Gjennom Oslomarka med ildsjeler

Dreyer Gjennom Oslomarka med ildsjeler

Gjennom Oslomarka med ildsjeler

Varenr.: 114740

Dreyer Gjennom Oslomarka med ildsjeler er en bok hvor vi gjennom 35 etapper følger hyttenettet til DNT Oslo og Omegn gjennom Oslomarka. De 48 ildsjelene, som er våre veivisere, har alle lokal tilhørighet og forankring, og lærer oss mye om natur, bruk og vern av Marka. Vi møter også pådrivere og dugnadsfolk på de mange hyttene. Vandreruta i boka er mulig å følge både fra godstolen og ute i Marka.

411,-
349,-Medlem
-+
0 på lager. Tilbake om 9 dager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Dreyer Gjennom Oslomarka med ildsjeler fra hytte til hytte:
Forlag: Dreyer forlag
Forfatter: Håkon Breivik Myhr
ISBN: 9788282655736
Utgitt: 2021
Sider: 429 sider
Mål: 177 x 249 x 33 mm
Vekt: 1169 gram
Innbinding: Innbundet
Språk: Bokmål

Mange er glad i sin del av Marka, men få kjenner hele Oslomarka. Og enda færre er ildsjeler. Vi skal foreta en vandring gjennom hele Oslomarka med frivillige entusiaster. Hvilket engasjement og arbeid ligger bak Marka slik vi kjenner den i dag?

Vi blir med blant annet Østmarkas Venner til Nasjonalparkriket i Østmarka, skogvokter Håvard i Lillomarka, insektforsker Anne til Maridalsalpene, Iva Klara og dugnadslaget i Nittedal, biologene Siri og Bård til gammelskogen på Romeriksåsene, «Spålstrollet» over Pershusfjell, naturverneren Gjermund til Spålen, stiarkitekten Svein gjennom Bærumsmarka, historikeren Gudmund over Krok skauen og hyttetilsynene Bjørn og Knut Ivar til Vestmarka. Vi avslutter med Henning sine visjoner for Oslofjorden og ungdommelig urbant friluftsliv.

Les mer om boka hos DNT Oslo og Omegn.

25462