Breføreren DNT Breføreren

DNT Breføreren

Breføreren

Varenr.: 690939
DNTs Breføreren er en samling med beskrivelser, av de mest brukte opp- og nedganger på breer i Norge, illustrert med kart og bilder. Bregruppa i DNT Oslo og Akershus tok i sin tid initiativ til dette arbeidet. Denne utgaven av Breføreren er basert på det arbeidet som den første redaksjonskomiteen gjorde. Den nye utgaven har videreutviklet materialet slik at vi nå kan presentere flere og en mer fullstendig samling av beskrivelser av de mest populære opp- og nedgangene. Bak disse beskrivelsene ligger mange erfaringer vunnet gjennom turer på breene. Det er en betydelig dugnadsinnsats med stort engasjement som har muliggjort denne boken. Mye av arbeidet med Breføreren er gjort av redaksjonskomiteene, men i tillegg er det mange miljøer og enkeltpersoner som har bidratt til dette arbeidet.
298,-
-+
20+ på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Breføreren:
Forlag: DNT fjellsport
Redaksjonskomité: Roger Arnesen, Sven Bjørne-Larsen, Øystein L. Hansen, Edgar Jansen, Ivar Johannesen, Nils Mathisrud, Liv Ravdal og Svein Taksdal.
Språk: Norsk bokmål
Innbinding: Fleksibind
Vekt: 322 gram
Mål: 125 x 195 mm

 

3740