Høgruta i Jotunheimen Fri Flyt Høgruta i Jotunheimen

Fri Flyt Høgruta i Jotunheimen

Høgruta i Jotunheimen

Varenr.: 690934
Fri Flyts Høgruta i Jotunheimen er guideboka og inspirasjonskilden for alle som skal gå turen eller drømmer om en gang å gjøre det. Den er et fantastisk minne for de som allerede har gått Høgruta. Komplett guidebok til fem dagers alpin skitur.
399,-
-+
Kommer til lageret 06.12.2023

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du sikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul, bør ordren i følge Posten, sendes før 17.des.

Høgruta i Jotunheimen – 5 dager på alpin skitur i Norges høyeste fjell:
Forlag: Fri Flyt
Forfatter: Stian Hagen
Utgitt: 2015
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788293090397
Innbinding: Heftet
Sider: 149 sider
Vekt: 414 gram
Mål: 172 x 226 x 10 mm

Etter å ha reist verden rundt på jakt etter de største skiopplevelsene, vendte frikjøringsproffen Stian Hagen nesa hjemover. Han dro til Jotunheimen, en verden av ville og snødekte fjell, som ennå venter på å bli oppdaget av moderne skientusiaster. Ideen om en ny rute fra hytte til hytte, med nedkjøringer fra de høyeste fjellene i Norge, ble skapt foran peisen på Leirvassbu. Siden starten i 2014, har hundrevis av mennesker gått Høgruta i Jotunheimen, Norges svar på Alpenes Haute Route.

I boka finner du turkart i målestokk 1:50.000 og flyfoto med inntegnede ruter. Den er gjennomillustrert med flotte bilder. Høgruta i Jotunheimen gir deg i tillegg masse nyttig informasjon om hvordan du kan planlegge en flerdagers alpin skitur i Jotunheimen, med eller uten hjelp fra en profesjonell guide.

Forfatteren

Stian Hagen (f. 1974) er profesjonell skikjører og tindevegleder bosatt i Chamonix i Frankrike. Høgruta i Jotunheimen er hans første bok.

3906