GPS med kommunikasjon Garmin inReach Messenger GPS med kommunikasjon Garmin inReach Messenger GPS med kommunikasjon Garmin inReach Messenger GPS med kommunikasjon Garmin inReach Messenger GPS med kommunikasjon Garmin inReach Messenger

Garmin inReach Messenger

GPS med kommunikasjon

Varenr.: 125766
Garmin inReach Messenger er en kommunikasjonsenhet med globale toveismeldinger, posisjonsdeling og SOS. Dingsen er designet for deg som ønsker en rask og enkel måte å nå dine kjære når du er uten mobildekning. Den tilbyr sømløs satellittkommunikasjon, enten som en helt frittstående enhet eller via den nye Garmin Messenger-appen for smarttelefoner. Med denne nye appen kan du sende toveis- og gruppemeldinger via Wi-Fi, mobil- og satellittforbindelse. Messenger-appen vil automatisk velge mellom Wi-Fi, mobildekning eller satellittforbindelse for å sikre at hver melding sendes og mottas. Ved en ulykkessituasjon kan inReach Messenger og inReach Messenger-appen sende SOS-varsling til Garmins bemannede internasjonale nødkontaktsenter (IERCC), som er åpent døgnet rundt.
3 649,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Garmin inReach Messenger:
Mål: 78 x 64 x 23 mm / Skjerm 25 x 11 mm (160 x 68 px)
Vekt: 114 gram
Vanntett: IPX7 Beskyttet mot kortvarig neddykking i vann.
Batteri: Litiumion
Tilkobling: USB-C og Bluetooth, ANT+

Farge
Sort
  • Krever et aktivt abonnement. I noen land er bruk av satellittkommunikasjonsenheter regulert eller forbudt. Det er brukerens ansvar å kjenne til og overholde lover og forskrifter som gjelder i landet enheten er ment å brukes.
  • Messenger-appen må pares med en inReach-enhet for å kunne utløse et SOS-varsel.

Strømlinjeformet kommunikasjon

Når inReach Messenger kobles med smarttelefonen, kan du synkronisere kontaktlisten på smarttelefonen med appen for å gjøre det enklere å holde kontakten med andre. Gjennom appen kan du sende meldinger, legge ut poster på sosiale medier eller kommunisere med andre eventyrere. Dette gjøres ved å koble til via mobil eller Wi-Fi-tilkobling når det er tilgjengelig, og deretter automatisk bytte til det 100% globale Iridium-satellittnettverket® når du ikke lenger har tilgang til mobildekning eller Wi-Fi.

Den nye Messenger-appen støtter gruppemeldinger for å hjelpe deg med å holde kontakten med venner og familie under eventyrene dine, selv med de som ikke har en inReach-enhet. Fortsett samtalen når du kommer hjem ved hjelp av Wi-Fi- eller mobildekning uten å måtte endre innstillingene.

inReach Messenger fungerer som en fullt funksjonell frittstående enhet uten behov for mobiltelefon. Sjekk inn for å enkelt varsle kontaktene dine om hvordan reisen din går, send posisjonsoppdateringer, start eller stopp sporing og send SOS direkte fra enheten din.

Når du trenger det mest

Takket være en dedikert SOS-knapp på inReach Messenger kan du raskt utløse et SOS-varsel om det oppstår en ulykke. Når en SOS utløses, sender inReach Messenger en melding til IERCC, et bemannet profesjonelt nødkontaktsenter som er åpent døgnet rundt. IERCC kommuniserer med deg som bruker av inReach Messenger og varsler også den aktuelle redningsorganisasjonen eller andre ressurser. IERCC vil sende deg en bekreftelse på at hjelpen er på vei og gi statusoppdateringer angående innsatsen. IERCC kan også kontakte nødkontaktene dine og vil fortsette å overvåke hendelsen til den er løst.

Med Garmins nye Nødlading-funksjon kan inReach Messenger brukes som powerbank/nødlader til å lade en utladet smarttelefon, for å få nok lading til å kunne sende tilpassede meldinger til kontaktene dine fra Garmin Messenger-appen.

Designet for eventyr

inReach Messenger tilbyr opptil 28 dagers batteritid med de grunnleggende innstillingene. InReach Messenger er støtsikker og passer perfekt i håndflaten din. Det er vannklassifisert i henhold til IPX7 og kan håndtere utilsiktet nedsenking i vann ned til 1 meter i opptil 30 minutter.

For å hjelpe deg med å få mer ut av eventyret ditt, kan inReach Messenger kobles til mer enn 80 kompatible Garmin-enheter; smartklokker, håndholdte og fastmonterte navigasjonsenheter og mer. Med at inReach Messenger sammenkobles med en kompatibel enhet, kan du sende og motta meldinger, dele posisjonen din, motta smartvarsler og utløse SOS fra den tilkoblede enheten.

37941