GPS Garmin eTrex 32x GPS Garmin eTrex 32x GPS Garmin eTrex 32x GPS Garmin eTrex 32x

Garmin eTrex 32x

GPS

Varenr.: 734988
Garmin eTrex 32x er en håndtholdt GPS med brukervennligheten, holdbarheten og den gode prisen som eTrex-serien fra Garmin er kjent for. Leveres med TopoActive Europe-kart. Passer perfekt til firehjulinger, sykler, båter og fotturer.
3 399,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Garmin eTrex 32x:
Mål: 54 x 103 x 33 mm / Kun skjerm 35 x 44 mm (240 x 320 piksler)
Vekt: Med batteri 142 gram
Vanntett: IPX7 Vann- og støtsikker
Batteri: Oppladbart Lithium Ion
Batteritid: Opptil 25 timer
Minne: 8 GB

Farge
Brun
  • Leveres med et tre-akset kompass.
  • Barometrisk høydemåler.
  • Sollysvennelige fargeskjerm.
  • Forhåndslastede TopoActive Europe-kart med rutbare veier og spor til sykkel- og fotturer.
  • Støtte for GPS- og GLONASS-satellitter
  • Internt minne på 8 GB til kartnedlastinger samt plass til et microSD-kort.
  • Batterilevetid på opptil 25 timer i GPS-modus med to AA-batterier.
  • Selges uten batteri.

Utforsk terrenget

GPSen leveres preprogrammerte med TopoActive Europe-kart med rutbare veier og spor, slik at du kan dra utenfor allfarvei. Nå kan du bli kjent med omgivelsene dine, se elver, naturområder, bygninger, internasjonale grenser og mye annet. Du kan også finne tusenvis av interessepunkter, blant annet butikker, restauranter, universiteter, parkeringsplasser og overnattingssteder.

Behold dekningen

eTrex-serien bruker både GPS- og GLONASS-satellittsystemene, slik at mottakeren kan spore i mer utfordrende omgivelser enn med bare GPS. eTrex 32x leveres med ett 3-akset kompass og en barometrisk høydemåler, som gjør det enkelt for deg å holde stø kurs.

Legg til kart

Med et microSD-kortspor og et internt minne på 8 GB kan du enkelt laste ned flere kart, uansett hvor eventyret tar deg.

Satellittbilder

Begge enhetene støtter BirdsEye-satellittbilder (krever abonnement), slik at du kan laste ned satellittbilder til enheten som du kan integrere med kartene.

Finn mer moro

GPSen støtter papirløs geocaching. Last opp GPX-filer rett til enheten, og vis viktig informasjon som posisjon, terreng og tips fra Geocaching.com.

Dra hvor som helst

eTrex er utformet som en håndholdt GPS-enhet til utendørsbruk med en rekke kompatible braketter, og den er derfor ideell til bruk på firehjulinger eller sykler, i båter eller til fots. Bruk den automatiske monteringsfunksjonen og City Navigator NT- kartene for å få detaljerte kjøreanvisninger, eller bruk den robuste braketten til en motorsykkel eller firehjuling. eTrex har kartene og brakettene du trenger for å ta deg dit du vil, uansett hvor det måtte være.

3613