GPS med kart og kommunikasjon Garmin GPSMAP 66i GPS med kart og kommunikasjon Garmin GPSMAP 66i GPS med kart og kommunikasjon Garmin GPSMAP 66i GPS med kart og kommunikasjon Garmin GPSMAP 66i

Garmin GPSMAP 66i

GPS med kart og kommunikasjon

Varenr.: 725239
Garmin GPSMAP 66i er en håndholdt GPS- og satellittkommunikasjonsenhet.
6 899,-
6 347,-Medlem
-+
2 på lager.

Garmin GPSMAP 66i:
Mål: 6,6 x 16,3 x 3,5 cm / Kun skjerm 3,8 x 6,3 cm (240 x 400 piksler)
Vekt: 241 gram
Vanntett: IPX7 Vann- og støtsikker
Batteri: Oppladbart Lithium Ion
Batteritid: Opptil 35 timer med 10 minutters sporing / Opptil 200 timer med 30 minutters sporing i strømsparingsmodus

Farge
Sort
  • Den har stor 3-tommers fargeskjerm som er tydelig og lettlest, også i sterkt sollys.
  • Satellittkommunikasjonsenhet med funksjon for toveis tekstmeldinger og 100 % global Iridium-dekning, og mulighet for å sende en interaktiv SOS-melding til det døgnåpne overvåkningssenteret for redningstjenester (krever et satellittabonnement).
  • Støtte for flere globale navigasjonssatellittsystemer (GPS, GLONASS, GALILEO). Enheten leveres også med 3-akset kompass og barometrisk høydemåler. Tilgang til BirdsEye-satellittbilder som kan lastes ned direkte til enheten uten årsabonnement, og med forhåndslastede TopoActive-kart over Europa.
  • Utvidet trådløs tilkobling som støtter Active Weather for oppdaterte værmeldinger, animert værradar samt Geocaching Live for mobil synkronisering og oppdateringer.
  • Kompatibel med Garmin Explore-webområdet og -appen - administrer spor, ruter og veipunkter og se statistikk fra turen.
  • Innebygd, oppladbart litiumbatteri med opptil 35 timers levetid i sporingsmodus på ti minutter, eller 200 timer i Expedition-modus med 30 minutters sporingsintervall.

Laget for tøffe turer

Den robuste og knappebetjente GPSMAP 66i-enheten leveres med en stor tre tommers fargeskjerm, som du kan lese av selv i sterkt sollys. Hvis du er ute i felten i lengre perioder, kan du slå på Expedition-modusen og få opptil 200 timers batterilevetid når du bruker inReach-teknologi. I standard sporingsmodus får du opptil 35 timers batterilevetid, og enheten lagrer posisjonen din hvert tiende minutt.

inReach-satellittkommunikasjon

Det er viktig å holde kontakten, selv på litt mindre utfordrende turer. Med denne håndholdte enheten kan du bruke inReach-teknologi til å sende et SOS-varsel til det døgnåpne GEOS-redningsteamet for å få interaktiv støtte i en nødssituasjon. Den har også en toveis tekstmeldingsfunksjon og LiveTrack-posisjonsdeling via det 100 % globale Iridium-satellittnettverket, slik at du kan holde kontakten med dine kjære, medarbeidere, hovedkvarteret og mye annet.

Navigasjon og sikkerhet

GPSMAP 66i er utstyrt med velkjent Garmin-navigasjonsfunksjonalitet. De preprogrammerte Garmin TopoActive Europe-kartene har detaljert visning av fjelltopper, parker, kystlinjer, elver, innsjøer og geografiske punkter. Med BirdsEye-satellittbildene som kan lastes rett ned til enheten, får du realistiske bilder av høy kvalitet og høy oppløsning av ruter, stier, klaringer med mer – uten årsabonnement. Støtte for multi-GNSS, høydemåler, barometer og kompassnavigasjonssensorer, gjør at du kan spore og navigere i utfordrende omgivelser.

Værmeldinger

Med en trådløs mobildatatilkobling, får du tilgang til oppdaterte Active Weather-værmeldinger med kart og prognoser, for temperatur, vind, nedbør og skyer på den håndholdte enheten når du er koblet til Garmin Connect Mobile

Parkobling med en mobilenhet

Den kostnadsfrie Garmin Explore-mobilappen gjør at du kan planlegge, se gjennom og synkronisere data, blant annet veipunkter, ruter og aktiviteter. Se gjennom fullførte aktiviteter når du er i felten, selv når du er utenfor allfarvei. I appen kan du også synkronisere GPSMAP 66i-enheten med en kompatibel mobilenhet, slik at du kan få tilgang til ubegrensede kart, flyfoto og amerikanske NOAA-kart. Du kan til og med bruke alle inReach-funksjonene på en parkoblet mobilenhet. Du kan få tilgang til telefonens kontaktliste fra Garmin Explore-appen for å sende meldinger med færre tastetrykk. Planlegg fremtidige turer og gå gjennom tidligere aktiviteter på Garmin Explore-nettstedet.

3611