Koieboka Gyldendal Koieboka

Gyldendal Koieboka

Koieboka

Varenr.: 131179

Gyldendal Koieboka er en bok med herlig blanding av kulturhistorie og friluftsliv skapt i et unikt samarbeid mellom to av landets fremste formidlere på disse områdene. Sammen tar de oss ut i suset fra tretoppene og formidler koienes viktige posisjon, fra skogsarbeidernes røffe tilværelse til hvordan du selv kan oppleve dagens friluftsliv i de samme byggene. Norsk koiehistorie mellom to permer!

449,-
-+
0 på lager. Tilbake om 3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Koieboka – Historiene om det lille hjemmet i skogen:
Forlag: Gyldendal
Forfatter: Thor Gotaas og Marius Nergård Pettersen
Utgitt: 2023
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788205590755
Sider: 320 sider
Vekt: 1014 gram
Mål: 192 x 238 x 30 mm

Marius Nergård Pettersen er forfatter og fotograf og arbeider med natur og friluftsliv. I hele sitt voksne liv har han sett etter stedene der andre ikke er. Han har utgitt 13 bøker, skrevet for en rekke magasiner og er blant annet tildelt Helge Ingstad-prisen og Fagpressens Fotopris for arbeidet sitt.

Thor Gotaas er folkeminnegransker og forfatter og skriver kulturhistoriske bøker med folkloristisk vinkling. Han er cand.philol. fra Universitetet i Oslo med hovedfag i folkloristikk (1993). Gotaas er særlig opptatt av outsiderne i samfunnet, og også de som beveger seg mye, enten som levevei eller på fritiden. Det har blant annet resultert i mange bøker om skiløpere, landstrykere, tatere, sjømenn og løpere. Også lokalhistorie er viet mye oppmerksomhet. Ved utgangen av 2022 har han skrevet 45 bøker.

43410