Norges beste villmarksturer Gyldendal Norges beste villmarksturer

Gyldendal Norges beste villmarksturer

Norges beste villmarksturer

Varenr.: 127705
Gyldendals Norges beste villmarksturer er en bok som forteller om de 17 av Marius Nergård Pettersen og Randulf Valle sine favoritter blant villmarkene våre. De to har i mange år trålet Norges avkroker på jakt etter følelsen av det uberørte. Noen av områdene er store og langt fra folk, andre er mindre og ligger i blindsoner nær byene. Det er åpne vidder, fjell og dype skoger med unik natur og få andre mennesker. I boka tas du med ut på tur med kjentfolk og får informasjon du trenger for å planlegge egne eventyr. For hvert område finner du turforslag for helger, ukesturer og lengre ekspedisjoner. Gjør turdrømmen til virkelighet og opplev Norge på sitt villeste.
449,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Norges beste villmarksturer:
Forlag: Gyldendal
Forfatter: Marius Nergård Pettersen og Randulf Valle
Utgitt: 2023
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788205583443
Innbinding: Innbundet
Sider: 240 sider
Vekt: 1004 gram
Mål: 202 x 273 mm

Om Marius Nergård Pettersen

Marius Nergård Pettersen er forfatter og fotograf og arbeider med natur og friluftsliv. I hele sitt voksne liv har han sett etter stedene der andre ikke er. Han har utgitt 13 bøker, skrevet for en rekke magasiner og er blant annet tildelt Helge Ingstad-prisen og Fagpressens Fotopris for arbeidet sitt.

Om Randulf Valle

Randulf Valle er forfatter, fotograf og foredragsholder. Med base i Trondheim produserer han dessuten podkasten Uteliv – en av Norges største friluftslivspodkaster. Randulf er egentlig ingeniør, med doktorgrad i metallurgi. Det gjenspeiler seg ofte i det han produserer, som ofte befinner seg i krysningspunktene mellom friluftsliv og naturvitenskap. Randulf har utforsket villmarksområder i blant annet Canada, New Zealand og på Grønland gjennom over tjue år. I Norge har han en spesiell forkjærlighet for de nordligste områdene. Det er antakelig et resultat av at han bodde i Hammerfest i ni år.

39896