Gyldendals store nordiske flora Gyldendals store nordiske flora

Gyldendals store nordiske flora

Gyldendals store nordiske flora

Varenr.: 579720
Gyldendals store nordiske flora er den tredje utgaven av boka og denne har har gjennomgått en fullstendig revisjon på bakgrunn av nye DNA-undersøkelser, slik at den gir helt oppdaterte opplysninger om slektskapet mellom plantefamiliene. I tillegg har flere arter fått nye illustrasjoner med tydeligere detaljer. De reviderte kartene viser artenes aktuelle utbredelsesområder.
899,-
764,-Medlem
-+
Kommer til lageret 12.08.2022

Gyldendals store nordiske flora:
Forlag: Gyldendal
Forfatter: Bo Mossberg og Lennart Stenberg
Utgitt: 2018
Utgave: 3. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788205511392
Innbinding: Innbundet
Sider: 975 sider
Vekt: 2840 gram
Mål: 189 x 278 x 66 mm

Gyldendals store nordiske flora er et uunnværlig standardverk for alle planteinteresserte. I boka beskrives alle kjente plantearter i Norden, det vil si Sverige, Danmark, Norge, Finland, Færøyene, Island og Spitsbergen. I tillegg til plantene som vokser naturlig i nordisk natur, er det tatt med et stort utvalg av arter som har forvillet seg fra hager og gartnerier eller blitt innført på andre måter.

Boken er illustrert av Bo Mossberg. Teksten er skrevet av Lennart Stenberg i samarbeid med noen av vår tids ledende botanikere og gir leserne opplysninger om plantenes utseende, størrelse, variasjoner, frekvens, økologi, blomstringstid og typiske voksesteder.

825