70 fine hengekøyeturer Gyldendal Kortreist 70 fine hengekøyetur

Gyldendal Kortreist 70 fine hengekøyetur

70 fine hengekøyeturer

Varenr.: 692042
Gyldendals Kortreist 70 fine hengekøyeturer er en bok som beskriver overnattingsturer, i hengekøye og i telt, i nærhet til Norges 15 største byer. Her er turer for alle, uansett alder eller tidligere erfaring, under én time fra bysentrum. Boken gir konkrete tips til hvordan du kan få friluftslivet til å bli en større del av hverdagen din.
399,-
-+
6 på lager.

Kortreist 70 fine hengekøyeturer:
Forfattere: Stine Schultz Heireng og Hege Schultz Heireng
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2019
Innbinding: Heftet
Sider: 272 sider
Utgave: 1. utgave
Språk: Bokmål
ISBN: 9788205520530
Mål: 22 x 18 cm
Vekt: 750 gram

Har du lyst til å legge byen bak deg og dra på kortreist overnattingstur i naturen?

Du trenger ikke å fly halve landet rundt for å få sterke naturopplevelser. Du finner dem bak huset ditt. Det eneste du trenger å gjøre, er å pakke sekken og velge bort sofaen til fordel for en natt i naturen. Hva venter du på?

Turbyene i boka er Arendal, Bergen, Bodø, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Haugesund, Kristiansand, Moss, Oslo, Sandefjord, Skien, Porsgrunn, Stavanger, Sandnes, Trondheim, Tønsberg og Ålesund.

Om Stine Schultz Heireng

Stine Schultz Heireng ble tildelt den prestisjetunge Friluftslivsprisen i 2017 sammen med søsteren Hege Schultz Heireng. Samme år mottok de prisen Årets Villmarking. Søstrene er kjente ambassadører for det kortreiste friluftslivet, og har gjestet flere TV- og radioprogrammer. I 2016 fikk de mye oppmerksomhet for turprosjektet «52 overnattingsturer på 52 uker», og ble nominert til prisen Årets Nye Eventyrer. Stine Schultz Heireng er utdannet statsautorisert revisor og jobber til daglig som generalsekretær i Norges speiderforbund.

829