Tunnelltelt til 8 Helsport Valhall 8 Green Tunnelltelt til 8 Helsport Valhall 8 Green Tunnelltelt til 8 Helsport Valhall 8 Green Tunnelltelt til 8 Helsport Valhall 8 Green

Helsport Valhall 8 Green

Tunnelltelt til 8

Varenr.: 112587

Helsport Valhall 8 er et stort tunnelltelt med ståhøyde og god plass til åtte personer. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 3000 mm. Det er plass til to innertelt som hver har plass til fire personer i Helsport Valhall. Begge innerteltene har en bredde på 265 cm og sovelengde på 210 cm. Inntertelt selges som ekstrautstyr.

16 899,-
-+
4 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Helsport Valhall 8:
Soveplasser: 8 personer
Vekt: 10,73 / Kun duk 6,34 / Kun stenger 3,38 kg / Kun plugger 0,8 kg
Vannsøyle: Yttertelt 3000 mm
Mål pakket: Ø 32 x 52 cm
Mål oppslått: 780 x 300 x 210 cm

Helsport Valhall er et stort basecamptelt som er ideelt for større grupper, med full ståhøyde i det meste av teltet. Som tilleggsutstyr kan man kjøpe ett eller to innertelt, samt footprint. Det er enkelt å sette opp og en rekke ekstra pluggfester og barduneringspunkter gjør at teltet står godt også i sterk vind. Teltet har fire sideåpninger, hvorav to har netting og baldakinløsning. 176 cm stenger (2 stk) for bruk til baldakin er ekstrautstyr. I tillegg er det glidelåsåpning i hver ende av ytterteltet. Modellen har også egen åpning i taket som gjør det mulig å bruke Helsport vedovn i teltet.

  • Stor takhøyde og mye plass.
  • Seks innganger, to med myggnetting.
  • Oppheng til to innertelt.
  • Mulig å gjøre om dørene til baldakin.
  • Helsport AirFlow II-ventilasjon sikrer mer frisk luft, bedre sovekvalitet og økt luftsirkulasjon som gir mindre kondens.
  • Egenutviklet stangkopp og fargekodede stenger/stangkanaler gjør teltet enkelt å sette opp.
  • Unikt innvendig stangkanalsystem som gir bedre vindstabilitet samt mindre vibrasjon/støy i vind.
  • Bardunfester som hindrer sammenfiltrede barduner.
22558