Kuppeltelt til 6 Helsport Svalbard 6 Camp Kuppeltelt til 6 Helsport Svalbard 6 Camp Kuppeltelt til 6 Helsport Svalbard 6 Camp Kuppeltelt til 6 Helsport Svalbard 6 Camp Kuppeltelt til 6 Helsport Svalbard 6 Camp Kuppeltelt til 6 Helsport Svalbard 6 Camp Kuppeltelt til 6 Helsport Svalbard 6 Camp Kuppeltelt til 6 Helsport Svalbard 6 Camp

Helsport Svalbard 6 Camp

Kuppeltelt til 6

Varenr.: 112888

Helsport Svalbard 6 Camp er et stort ekspedisjonstelt til seks personer og passer perfekt på fjelltur og basecamp. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 3000 mm. Dette er Helsports største X-Trem telt, med svært god høyde og to innganger.

16 899,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Helsport Svalbard 6 Camp:
Soveplasser: 6 personer
Vekt: Totalt 7050 gram
Vannsøyle: Yttertelt 3000 mm / Bunnduk 5000 mm
Mål pakket: Ø 25 x 50 cm cm
Mål oppslått: 540 x 230–270 x 120–160 cm / Kun innertelt 260 x 210–250 x 150 cm

Farge
  • Gul
  • Rød

Svalbard 6 camp er ideelt som basecamptelt, og det beste valget for en større gruppe på vintertur. Teltet har god høyde for ekstra komfort og plass, noe man setter spesielt pris på hvis man er værfast, eller på turer man generelt oppholder seg mye i teltet.

Med to innganger sikrer du at en inngang alltid er i ly for vinden. Det forenkler også inn- og utgang når flere er på tur sammen. Fordi teltbuene krysser hverandre tåler dette teltet tøffere vind- og værforhold ekstra godt. I tillegg til en meget solid og vindstabil konstruksjon, er det stor innvendig plass og høyde i forteltet. For ekstra sikkerhet i ekstrem vind er det flere som velger å bruke doble stangsett, noe du også har mulighet til på dette teltet.

Setter du komfort, god plass og vindstabilitet høyt, er dette et godt valg av telt til din neste vintertur.

  • Innertelt med 360° glidelås åpning og myggnetting.
  • Helsport AirFlow II® ventilasjon sikrermer frisk luft, bedre sovekvalitet og økt luftsirkulasjon som gir mindre kondens.
  • Egenutviklet stangkopp og fargekodede stenger/stangkanaler gjør teltet enkelt å sette opp.
  • Unikt innvendig stangkanalsystem som gir bedre vindstabilitet samt mindre vibrasjon/støy i vind.
  • Ekstra kraftige barduner og forsterkede festepunkter. Flere doble festepunkter og samlede barduner. Dette gjør at det trengs færre plugger på like mange barduneringspunkter, slik at det blir enklere og raskere å sette opp teltet. Jevn vektfordeling sikres ved at bardunsnora sklir gjennom en ring.
  • Stormmatter.
  • Barduneringspunkter med integrerte strikker som samler bardunene for å unngå sammenfiltrede barduner.
  • Nettinghylle i innerteltet.
23031