Kupelltelt til 3 Helsport Svalbard High 3 Camp Kupelltelt til 3 Helsport Svalbard High 3 Camp Kupelltelt til 3 Helsport Svalbard High 3 Camp Kupelltelt til 3 Helsport Svalbard High 3 Camp Kupelltelt til 3 Helsport Svalbard High 3 Camp Kupelltelt til 3 Helsport Svalbard High 3 Camp Kupelltelt til 3 Helsport Svalbard High 3 Camp Kupelltelt til 3 Helsport Svalbard High 3 Camp

Helsport Svalbard High 3 Camp

Kupelltelt til 3

Varenr.: 112890

Helsport Svalbard High 3 Camp er et 4-sesongs tunnel- og kuppelkombinasjon med plass til tre personer og passer perfekt på fjelltur og ekspedisjon. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 3000 mm. Trolig et av de teltene i verden med mest ekspedisjonserfaring.

14 499,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Helsport Svalbard High 3 Camp:
Soveplasser: 3 personer
Vekt: Totalt 5610 gram
Vannsøyle: Yttertelt 3000 mm / Bunnduk 5000 mm
Mål pakket: Ø 23 x 50 cm
Mål oppslått: 440 x 180–200 x 100–115 cm / Kun innertelt 240 x 155–180 x 105 cm

Farge
  • Gul
  • Rød

Etter å ha bestått prøven på Svalbard, Nordpolen, sydpolen, Grønland og jordklodens høyeste fjell, kan Svalbard beskrives som ekspedisjonenes mester. Få andre telt har så mange meritter og er så gjenkjennelig fra leiren som vårt Svalbard. Materialer og detaljer er grundig utprøvd og av ypperste kvalitet.

Konstruksjonen kombinerer det beste fra kuppel og tunneltelt, og utstår de tøffeste vind- og værforhold. Kuppelen gjør teltet ekstra vindstabilt, men skaper også større innvendig plass og høyde i fortelt, noe som er en ekstra komfortfaktor dersom man blir værfast eller generelt oppholder seg mye i teltet. For ekstra sikkerhet i ekstrem vind er det flere som velger å bruke doble stangsett, og det har du muligheten til på dette teltet.

Svalbard har, siden det ble introdusert for første gang i 1999 blitt både videreutviklet og forbedret. Men, det er fortatt vårt flaggskip i X-Tremkategorien, og har gjennom årene gått til topps i en rekke tester av helårstelt og ekspedisjonstelt. Et svært godt valg for de lange vinterskiturene, på tøffe turer med risiko for sterk vind og for deg som setter pris på ekstra komfort.

  • Kombinasjon kuppel- og tunneltelt.
  • Innertelt med 360° glidelås åpning og myggnetting.
  • Helsport AirFlow II® ventilasjon sikrermer frisk luft, bedre sovekvalitet og økt luftsirkulasjon som gir mindre kondens.
  • Egenutviklet stangkopp og fargekodede stenger/stangkanaler gjør teltet enkelt å sette opp.
  • Unikt innvendig stangkanalsystem som gir bedre vindstabilitet samt mindre vibrasjon/støy i vind.
  • Ekstra kraftige barduner og forsterkede festepunkter. Flere doble festepunkter og samlede barduner. Dette gjør at det trengs færre plugger på like mange barduneringspunkter, slik at det blir enklere og raskere å sette opp teltet. Jevn vektfordeling sikres ved at bardunsnora sklir gjennom en ring.
  • Stormmatter.
  • Barduneringspunkter med integrerte strikker som samler bardunene for å unngå sammenfiltrede barduner.
23033