Vinterpose 175 cm Helsport Trollheimen SL Winter W 175 Vinterpose 175 cm Helsport Trollheimen SL Winter W 175 Vinterpose 175 cm Helsport Trollheimen SL Winter W 175 Vinterpose 175 cm Helsport Trollheimen SL Winter W 175 Vinterpose 175 cm Helsport Trollheimen SL Winter W 175 Vinterpose 175 cm Helsport Trollheimen SL Winter W 175

Helsport Trollheimen SL Winter W 175

Vinterpose 175 cm

Varenr.: 116436
Helsport Trollheimen Superlight Winter Lady er en superlett vintersovepose som er fylt med Thermolite T3 Ecomade som gir en komforttemperatur fra –9 ned til –16 grader (ekstrem –37). Dameposen har ekstra isolering rundt fotenden for økt varme og komfort. Nærmere dunpose (uten dun) kommer du ikke!
3 999,-
-+
1 på lager.
Helsport Trollheimen Superlight Winter Lady:
Personlengde: oOpptil 175 cm
Temperatur: Komfort –9/–16 / Ekstrem –37
Mål: 75 x 175 cm / Pakket Ø 25 x 33 cm
Vekt: 1860 gram
Glidelås: 140 cm på venstre side

Trollheimen Superlight-serien tilbyr lette og varmeeffektive soveposer i syntetisk fiber. Med det nye Thermolite T3 Ecomade-materialet og shingle-konstruksjon, har Helsport designet en sovepose som er lett og tar liten plass, er enkel å komprimere og som gir en luksuriøs sovekomfort. Serien er perfekt for vektbevisste eventyrere som drar på tur, selv med risiko for å bli våt. Dette gjelder spesielt i vått klima og om du sover under åpen himmel, med en tarp eller i hengekøye. Fiber er også et ypperlig valg for deg som er allergisk mot dun.

Helsport har designet posen med den varmeeffektive og komfortable passformen som tidligere er brukt i deres Rago-soveposer. Passformen eliminerer alle kuldepunkter, som resulterer i en høy vekt-til-varme-ratio for syntetiske soveposer. Dette er den nærmeste følelsen du kommer dunsovepose. Shingle-konstruksjonen bruker overlappende fiberlag i stedet for et enkelt teppe. Dette gir økt bevegelighet og det fanger varm luft bedre enn et enkeltteppe.

Fiberet er også veldig komprimerbart sammenlignet med standard fiberteppe og har en myk dunfølelse. Helsport har benyttet et delvis resirkulert fyll som møter deres standarder for termisk effektivitet. Thermolite T3 Ecomade er konstruert med innovative fibre for økt isolasjonsevne og bedre pusteevne.

  • Komfortabel og varmeeffektiv passform.
  • Vannavstøtende og pustende fibermateriale.
  • Økt komprimeringsevne, isoleringsevne og gjenvinning av materialets opprinnelige form.
  • Fotboks som er designet for at foten skal hvile naturlig utover og til siden.
  • Nakkekrage.
  • Glidelås som åpner og lukker helt uten at den sette seg fast i fôret.
27964