Tunneltelt til 4 Helsport Spitsbergen X-trem 3 Camp Tunneltelt til 4 Helsport Spitsbergen X-trem 3 Camp Tunneltelt til 4 Helsport Spitsbergen X-trem 3 Camp Tunneltelt til 4 Helsport Spitsbergen X-trem 3 Camp Tunneltelt til 4 Helsport Spitsbergen X-trem 3 Camp Tunneltelt til 4 Helsport Spitsbergen X-trem 3 Camp Tunneltelt til 4 Helsport Spitsbergen X-trem 3 Camp Tunneltelt til 4 Helsport Spitsbergen X-trem 3 Camp Tunneltelt til 4 Helsport Spitsbergen X-trem 3 Camp

Helsport Spitsbergen X-trem 3 Camp

Tunneltelt til 4

Varenr.: 116437
Helsport Spitsbergen X-trem 3 Camp er et ekstra romslig tunnelltelt til tre personer og passer perfekt på de virkelig lange turene. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 3000 mm. Inngang både foran og bak.
14 499,-
-+
2 på lager.

Helsport Spitsbergen X-trem 3 Camp:
Soveplasser: 3 personer
Vekt: Totalt 5910 gram
Vannsøyle: Yttertelt 3000 mm / Bunnduk 5000 mm
Mål pakket: Ø 24 x 50 cm
Mål oppslått: 480 x 200 x 115 cm / Kun innertelt 220 x 180 x 105 cm

Farge
Grønn

Helsport Spitsbergen X-Trem Camp ble kåret til Best i test i friluftsmagasinet UTEs store test av vintertelt. Spitsbergen X-Trem Camp er oppfølgeren til klassikeren Svea Camp, det største tunnelteltet i X-TREM kategorien, og er den perfekte partner for lange turer med pulk. Med fire like stenger er det raskt og enkelt å sette opp, og Dette gir god takhøyde og liggebredde hele veien bakover i teltet, noe som er svært verdifullt om man blir værfast eller på turer hvor man generelt tilbringer mye tid inne i teltet.

Teltet har en aerodynamisk konstruksjon spesielt ment for å motstå ekstrem vind. Kombinert med heltrukne stormmatter rundt hele teltet, kraftige barduner og ekstra bardunkapper er dette teltet et trygt oppholdssted i all slags vær. For ekstra sikkerhet i ekstrem vind er det flere som velger å bruke doble stangsett, og det har du i likhet med de andre Xtrem-teltene muligheten til også på dette teltet. Med to innganger og to fortelt sikrer du at en inngang alltid er i ly for vinden. Det gir også fleksibilitet til å eksempelvis oppbevare bagasje ett sted og lage mat et annet. Når man er to eller flere på tur sammen over en lengre periode, kan man ha et camp-rom hver for litt mer privatliv.

  • To innganger med store bagasjerom.
  • Stor tunnelåpning bak gir god utsikt og flere inngangsmuligheter.
  • Fire like stenger for enkelt oppsett og gjennomgående takhøyde.
  • Nettinghylle i taket og lommer i innerteltet for enkel organisering av utstyr.
  • Helsport AirFlow II-ventilasjon sikrer mer frisk luft, bedre sovekvalitet og økt luftsirkulasjon som gir mindre kondens.
  • Egenutviklet stangkopp og fargekodede stenger/stangkanaler gjør teltet enkelt å sette opp.
  • Unikt innvendig stangkanalsystem som gir bedre vindstabilitet samt mindre vibrasjon/støy i vind.
  • Kraftigere barduner, forsterkede barduneringskapper og heltrukket stormmatte.
27966