Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten X-Trem Camp 3 Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten X-Trem Camp 3 Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten X-Trem Camp 3 Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten X-Trem Camp 3 Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten X-Trem Camp 3 Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten X-Trem Camp 3 Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten X-Trem Camp 3 Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten X-Trem Camp 3 Tunnelltelt til 3 Helsport Lofoten X-Trem Camp 3

Helsport Lofoten X-Trem Camp 3

Tunnelltelt til 3

Varenr.: 741746
Helsport Lofoten X-Trem Camp 3 er et tunnelltelt til tre personer og passer perfekt på fjelltur. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 3000 mm.
12 899,-
-+
0 på lager. Tilbake om 9 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Helsport Lofoten X-Trem Camp 3:
Soveplasser: 3 personer
Vekt: Totalt 4450 gram
Vannsøyle: Yttertelt 3000 mm / Bunnduk 5000 mm
Mål pakket: Ø 19 x 53 cm
Mål oppslått: 425 x 130–180 x 95–120 cm / Kun innertelt 220 x 120–165 x 85–110 cm

Farge
Rød
Lofoten X-Trem Camp er allrounderen for de tøffe turene. Perfekt kombinasjon av vekt, volum og smarte løsninger gjør den til et godt valg i de aller fleste tilfeller. Lofoten X-Trem Camp er et praktisk, romslig og svært robust tunneltelt som byr på relativt lav vekt og høy komfort for turer hele året, selv når det blåser som verst på vidda. Tross

den lave vekten er det god plass innvendig. Innerteltet har myggnetting, og det er enkelt å lage mat og lagre utstyr i det store forteltet. Forteltet kan i tillegg åpnes helt, noe som gir god utsikt og lufting, selv i regn- og snøvær.

Den aerodynamiske utformingen gir svært god vindstabilitet på turer med kraftig vind, og det er enkelt å sette opp alene. Firesesongs ventilasjon og slitesterke materialer gjør dette teltet perfekt for eventyr hele året. Med ekstra kraftige barduner, barduneringskapper, stormmatter og doble stangkopper (som muliggjør bruk av dobbelt sett stenger) er dette allrounderen for de tøffe turene.

  • Innertelt med 360° glidelåsåpning og myggnetting.
  • Nettinghylle i taket og lommer i innerteltet for enkel organisering av utstyr.
  • Helsport AirFlow II® ventilasjon sikrer mer frisk luft, bedre sovekvalitet og økt luftsirkulasjon som gir mindre kondens.
  • Egenutviklet stangkopp og fargekodede stenger/stangkanaler gjør teltet enkelt å sette opp. Unikt innvendig stangkanalsystem som gir bedre vindstabilitet samt mindre vibrasjon/ støy i vind
  • Bardunfester som hindrer sammenfiltrede barduner Ventil over matlagingsområdet minimerer kondens.
  • Kraftigere barduner, forsterkede barduneringskapper og heltrukket stormmatte.
  • Doble stangkopper muliggjør bruk av dobbelt sett stenger
  • Stor tunnelåpning og flere glidelåser i front gir god utsikt og flere inngangsmuligheter.
788