Tunnelltelt til 2 Helsport Ringstind Superlight 2 Blue Tunnelltelt til 2 Helsport Ringstind Superlight 2 Blue Tunnelltelt til 2 Helsport Ringstind Superlight 2 Blue Tunnelltelt til 2 Helsport Ringstind Superlight 2 Blue Tunnelltelt til 2 Helsport Ringstind Superlight 2 Blue Tunnelltelt til 2 Helsport Ringstind Superlight 2 Blue Tunnelltelt til 2 Helsport Ringstind Superlight 2 Blue Tunnelltelt til 2 Helsport Ringstind Superlight 2 Blue Tunnelltelt til 2 Helsport Ringstind Superlight 2 Blue

Helsport Ringstind Superlight 2 Blue

Tunnelltelt til 2

Varenr.: 746479
Helsport Ringstind Superlight 2 er et lett tunnelltelt til to personer og passer perfekt på fjelltur. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 2000 mm. Helsports letteste tomannstelt med to innganger.
8 499,-
-+
2 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Helsport Ringstind Superlight 2:
Soveplasser: 2 personer
Vekt: Totalt 1450 gram
Vannsøyle: Yttertelt 2000 mm / Bunnduk 3000 mm
Mål pakket: Ø 14 x 40 cm
Mål oppslått: 250 x 220 x 50–105 cm / Kun innertelt 230 x 110 x 35–95 cm
Kvalitet: Ytterduk 15 D / Bunnduk 40 D
Farge
Blå
  • Helsport AirFlow II ventilasjon sikrer mer frisk luft, bedre sovekvalitet og økt luftsirkulasjon som gir mindre kondens.
  • Unikt innvendig stangkanalsystem som også gir bedre vindstabilitet samt mindre vibrasjon/støy i vind.
  • Enkelt oppsett med egnutviklet stangkopp.
  • Lette stoffer, komponenter og løsninger.
  • Innerteltstoff med god pusteevne og myggnetting gir god lufting.
  • Lommer i innertelt for enkel organisering.

Hvert steg under utviklingen av Ringstind har vært rettet mot et mål om å gjøre teltet så lett som mulig. I år tilførte vi enda en utfordring: å forbedre brukervennligheten slik at det ikke bare er lett, men også enkelt å sette opp og komfortabelt i bruk. Stangkonfigureringen er optimalisert for å øke innvendig romvolum uten å gjøre teltet lenger. Tiden det tar å sette opp teltet er halvert - vi har tatt tiden! Det beste er at vi har klart å tilføre teltet bedre funksjonalitet og flere detaljer samtidig som vi har redusert vekten. Ringstind Superlight 2 tilbyr rikelig med plass for to liggeunderlag og har i tillegg to innganger med hvert sitt fortelt for mer komfort.

1508