Lavvo til 4–6 Helsport Varanger 4–6 Camp Outer Tent Lavvo til 4–6 Helsport Varanger 4–6 Camp Outer Tent Lavvo til 4–6 Helsport Varanger 4–6 Camp Outer Tent Lavvo til 4–6 Helsport Varanger 4–6 Camp Outer Tent Lavvo til 4–6 Helsport Varanger 4–6 Camp Outer Tent

Helsport Varanger 4–6 Camp Outer Tent

Lavvo til 4–6

Varenr.: 750260
Helsport Varanger 4–6 Camp var den første lavvoen i verden med campløsning i inngangspartiet! Med samme kraftige, solide detaljer som sin testvinnende navnebror Varanger, er den rustet for turer året rundt; og er kåret til beste lavvo for vinterbruk av bladet Villmarksliv. Inngangspartiet er bygd ut for å gjøre inn og utgang mer komfortabelt, samt at man hindrer at regnet kommer direkte inn i lavvoen når man åpner inngangen. I tillegg bidrar det til at romfølelsen i lavvoen blir bedre og at gulvplassen blir større. Utbygget er utstyrt med to vinduer som sikrer godt lys inn i lavvoen. Lavvoen har flere justerbare ventiler samt myggnetting i inngangen og justerbar topphatt som sørger for et godt inneklima. Leveres uten bunn og innertelt.
10 499,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Helsport Varanger 4–6 Camp Outer Tent Including Pole:
Soveplasser: 4–6 personer
Vekt: Totalt 6500 gram / Kun yttertelt 4000 gram
Vannsøyle: Yttertelt 3000 mm
Mål oppslått: Ø 380 x 480 x 255 cm
Kvalitet: Flammehemmende ytterduk i Helsport Rainguard FR av polyester ripstop

Farge
Grønn
  • Camp-inngangsparti som beskytter mot regn og vind.
  • To vindu.
  • Flammehemmende ytterstoff.
  • Patentert topphatt med enkel innvendig regulering.
  • Helsport AirFlow II-ventilasjonssystem.
  • Barduner med fester som kveiles opp og enkelt festes i strikk.

For å gjøre livet i lavvoen enda mer komfortabelt er det mulig å montere både bunnduk og innertelt som ekstrautstyr. Det er også fullt mulig å fyre med ovn eller brenner innvendig da duken er behandlet med flammehemmende materiale.

801