Løpesko med pigger til dame 36,5 Icebug Rover Bugrip GTX W 6 TrueBlack Løpesko med pigger til dame 36,5 Icebug Rover Bugrip GTX W 6 TrueBlack Løpesko med pigger til dame 36,5 Icebug Rover Bugrip GTX W 6 TrueBlack Løpesko med pigger til dame 36,5 Icebug Rover Bugrip GTX W 6 TrueBlack Løpesko med pigger til dame 36,5 Icebug Rover Bugrip GTX W 6 TrueBlack

Icebug Rover Bugrip GTX W 6 TrueBlack

Løpesko med pigger til dame 36,5

Varenr.: 125830
Icebug Rover Bugrip GTX er et par løpesko som er laget for lange, komfortable løpeturer i all slags vintervær. Den er vanntett, komfortabel og har topp grep. Allsidig sko for et bredt utvalg av aktiviteter, fra raske fotturer til lett stiløping. Slitesterk men allikevel glatt bluesign-polyester i overdel, mens Gore-Tex-membran holder vannet ute og foten tørr. BOA Fit-system sikrer perfekt passform med jevn stramming og er veldig enkel å bruke. Den vridningsstive, fulldempede mellomsålen, i kombinasjon med ESS-systemet, resulterer i en stabil sko som beskytter mot overpronasjon. Bred lest og myk, tykk polstring rundt hælen er en kombinasjon som gir høy komfort. BUGrip-yttersåle lar deg holde farten oppe og løpe avslappet uansett hvilke forhold vinteren kaster mot deg!
2 499,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
7 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Icebug Rover Bugrip GTX W:
Materiale: Overdel i Bluesign-sertifisert polyester mesh. / Sølebeskytter i TPU. / Membran i Gore-Tex Extended Comfort med bluesign og Oeko-Tex 100-sertifisert tekstil. / Innleggsåle av Ortholite Hybrid som er bluesign-sertifisert, solution dyed og GRS-sertifisert i 100 % resirkulert polyester. / Mellomsåle i lett EVA med 20 % Bloom skum med ESS. / Yttersåle av BUGrip gummi og 16 pigger med karbidtupp.
Vekt: 300 gram

Farge
Sort
  • Gore-Tex-membran.
  • BOA-stramming.
  • BUGrip-yttersåle med 19 dynamiske stålpigger.

Uansett om det handler om langdistanseløping midt på vinteren eller en rolig joggetur i dårlig høstvær, kan man forvente et sunt fotklima med denne allsidige skoen. Slitesterk men allikevel glatt bluesign-polyester overdel, og en Gore-Tex-membran som holder vannet ute og føttene tørre. BOA Fit-system sikrer at overdelen passer med jevn lukking og er veldig enkel å bruke. Den vridningsstive og fulldempede mellomsålen gir, i kombinasjon med ESS-systemet, en stabil sko som beskytter mot overpronering. Bred lest og myk, tykk polstring rundt hælkappen er en kombinasjon som skaper høy komfort. BUGrip-yttersåle gir pålitelig grep selv under de glatteste vinterforhold.

38005