7289 7289 7289 7289

MSR Zoic 4

Kuppeltelt til 4

Varenr.: 742445
MSR Zoic 4 er et lett kupelltelt til fire personer og passer perfekt på fjelltur. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 1500 mm. Innerteltet er myggnetting som gir god ventilasjon og utsikt. Teltet har god plass og gir god følelse av å nyte utsikten. Det har to dører og bruker to aluminium stenger. Zoic-serien bruker Xtreme Shield vanntett belegg som er det sterkeste MSR har utviklet. Et lett, romslig, superventilert telt for familier og grupper.
8 499,-
7 224,-Medlem
-+
1 på lager.

MSR Zoic 4:
Soveplasser: 4 personer
Vekt: Totalt 3280 gram / Minimum 3060 gram
Vannsøyle: Yttertelt 1500 mm / Bunnduk 3000 mm
Mål pakket: Ø 15 x 56 cm
Mål oppslått: 228 x 428 x 127 cm / Kun innertelt 228 x 228 cm
Kvalitet: Ytterduk 40 F / Innertelt 15 D / Bunnduk 70 F

  • To innganger og to vestibyler.
  • Romslig.
  • Lav vekt og lite pakkvolum.
  • Selvstående telt som kan flyttes rundt.
  • Myggnetting for god ventilering.
  • Yttertelt kan brettes tilbake for å lufte innerteltet.

Zoic er teltet for deg som ønsker å ta tur-komforten til nye høyder.  Zoic teltet kan du dra ytterduken bakover å nyte late morgninger mens du koser deg med utsikten. Er du på jakt etter et romslig familietelt for hverdagsluksus og høy grad av bo-komfort er Zoic teltet for deg. Her får du hele flokken samlet i et lett og portabelt hjem med ekstremt god takhøyde.

Zoic serien har et innertelt bestående hovedsaklig av nettingpaneler som sørger for god lufting, ingen kondens og en god natts søvn. Myggnettingen i innerteltet gjør at du får utrolig god utsikt uansett hvor du setter opp teltet. På grunn av mye myggnetting pakker Zoic lett og lite, noe som er helt unikt for telt i denne størrelsen. Alle teltene i Zoic serien er romslige da de er har større gulvareal enn andre MSR telt. Dette gjør at du får den gode romfølelsen alle MSR teltene gir, bare enda mer plass.

Zoic 4 har rette vegger og god høyde som gir en god romfølelse i teltet. Dette er fint på dager der det regner eller du når du våkner og skal kle på deg. Med en sittestol i kombinasjon med liggeunderlaget er teltet i større grad et komfortabelt oppholdsrom.

Teltet har inngang på hver sin langside. Dette gjør at du har egen inn/utgang som gjør at du unngår å krype over turfølget nattetid på vei ut for å tisse under stjernene. Åpning på begge sider er også praktisk for lagring av støvler, sekker etc. På solskinnsdager får man også muligheten for full gjennomlufting med begge dørene åpne. Man kan også velge å bruke det ene ytterteltet til inn/utgang, og det andre til matlaging. Selve innerteltet har stor åpning og mange nettinglommer for oppbevaring av krimskrams. Løkkene i taket er for å feste tørkeanordninger eller lanterne.

Teltet kan settes opp med kun innertelt slik at du kan ligge i teltet å se opp på stjernehimmelen eller midnattssola. Teltduken kan trekkes bakover for å ventilere teltet på morgenen eller for å skygge mot midnattssola i Nord-Norge.

Den selvstående geometrien sørger for et stramt telt som ikke blafrer og bråker i vinden. En av fordelene med selvstående telt er at oppsettet er enkelt: Legg innerteltet ut på bakken og fest hjørnene med pluggene. Sett deretter i stengene i maljene på kortsidene av teltet. Klipp på hempene på innerteltet og legg ytterduken på.

De ulike MSR teltseriene er realistiske og ærlige i størrelsen. Du får faktisk plass til 4 personer i et 4-personerstelt.

7289