Kuppeltelt til 4 MSR Habitude 4 Kuppeltelt til 4 MSR Habitude 4 Kuppeltelt til 4 MSR Habitude 4 Kuppeltelt til 4 MSR Habitude 4 Kuppeltelt til 4 MSR Habitude 4 Kuppeltelt til 4 MSR Habitude 4 Kuppeltelt til 4 MSR Habitude 4 Kuppeltelt til 4 MSR Habitude 4 Kuppeltelt til 4 MSR Habitude 4

MSR Habitude 4

Kuppeltelt til 4

Varenr.: 742446
MSR Habitude 4 er et kupelltelt til fire personer og passer perfekt på leir eller ferietur. Ytterduken på campingteltet tåler en vannsøyle på 1500 mm. Habitude-serien er teltet for familiene som ønsker seg lenger inn i fjellet enn de fleste. Teltet er så lett og kompakt at man faktisk kan gå turer over flere dager uten at halve sekken inneholder kun teltet. En aktiv familie ønsker seg gjerne et telt som både egner seg både for bil-nære turer, og fjellturer med hele flokken.
9 999,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

MSR Habitude 4:
Soveplasser: 4 personer
Vekt: Totalt 5720 gram / Minimum 5440 gram
Vannsøyle: Yttertelt 1500 mm / Bunnduk 10000 mm
Mål pakket: Ø 23 x 58 cm
Mål oppslått: 241 x 363 x 185 cm / Kun innertelt 241 x 241 cm
Kvalitet: Ytterduk 68 D / Innertelt 68 D / Bunnduk 68 D

Farge
Grønn
  • En inngang og en vestibyle.
  • Selvstående telt som krever lite grunnflate.
  • Myggnetting for god ventilering.

71 grader nord brukte teltet under innspillingen av kjendisutgaven 2020. Teltet ble brukt av deltakerne, crewet og som felles messetelt i dårlig vær.

Habitude-serien har full komfortabel ståhøyde, utstyrslommer og hengekroker for løsøre, klær og krimskrams. Den gigantiske døråpningen gir enkel tilgang inn og ut av teltet, både med og uten bagasje, barnevogner, sykler, surfebrett, picknikbord, klatreutstyr, buldematter, overtrøtte unger osv..

Innerteltet består av store nettingpaneler som sørger for god ventilasjon, ingen kondens og en god natts søvn. På finværsdager anbefales det å prøve natten uten ytterteltet.

Habitude-serien er familievennlig, men også barnesikker: Slitesterke, overdimensjonerte glidelåser i rustfritt stål med god glid er skånsome mot barns hender og tåler slitasje over tid.

En person kan raskt og enkelt sette opp det frittstående teltet ved hjelp av fargekodede stangklemmer. For enklest oppsett festes innerteltet først til underlaget ved bruk av pluggene, deretter settes stengene i, så legger man ytterteltet over og fester det.


7290