Kuppeltelt til 2 MSR Hubba Hubba NX 2 Kuppeltelt til 2 MSR Hubba Hubba NX 2 Kuppeltelt til 2 MSR Hubba Hubba NX 2 Kuppeltelt til 2 MSR Hubba Hubba NX 2 Kuppeltelt til 2 MSR Hubba Hubba NX 2

MSR Hubba Hubba NX 2

Kuppeltelt til 2

Varenr.: 742450
MSR Hubba Hubba NX 2 er et lett kupelltelt til to personer og passer perfekt på fjelltur. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 1200 mm. Teltet har kun én teltstang som gjør det enkelt og raskt å sette opp. De to inngangene gir god plass og komfort. Ved begge glidelåsene føres vann ned og vekk fra gildelåsene. Teltstangen gjør at innerteltet blir strukket godt ut.
9 499,-
-+
0 på lager. Tilbake om 14 dager.

MSR Hubba Hubba NX 2:
Soveplasser: 2 personer
Vekt: Totalt 1720 gram / Minimum 1350 gram
Vannsøyle: Yttertelt 1200 mm / Bunnduk 3000 mm
Mål pakket: Ø 15 x 46 cm
Mål oppslått: 213 x 279 x 100 cm / Kun innertelt 213 x 127 cm
Kvalitet: Ytterduk 20 D / Innertelt 20 D / Bunnduk 30 D

Farge
Grønn
  • Lett og kompakt fjelltelt for tre personer.
  • Praktiske inngangspartier og vestibyler.
  • Kan brukes uten yttertelt i godvær.
  • Kan brukes uten innertelt ved bruk at Footprint.
  • Ytterteltet kan brettes vekk for direkte tilgang til innerteltet.

Norge-på-lags teltet

Hubbaserien fra MSR er for deg som vil ha et lett og kompakt fjelltelt for alle slags fjell- og skogsturer. Spesielt på turer over mange dager der sekken er blytung med mat og utstyr vil Hubbateltet sørge for at sekken er noen kilo lettere. Vi kan med trygghet kalle Hubbaserien for Norge-på-lags teltet. Om du liker ett fullblods fjelltelt som er lett og lite i nedpakket tilstand samtidig som det er solid bør Hubbaserien være førstevalget.

Om MSR-telt

De ulike teltseriene er realistiske og ærlige i størrelsen. Du får faktisk plass til tre personer i et 3-personerstelt. Her er ikke noe lureri for å få lav vekt- og volumtall. Teltene oppleves som romslige på grunn av bratte sidevegger som ikke tvinger deg til å sitte oppreist kun i midten av teltet. Med en sittestol i kombinasjon med liggeunderlaget er teltet i større grad et komfortabelt oppholdsrom. Den selvstående geometrien sørger for et stramt telt som ikke blafrer og bråker i vinden.

En av fordelene med selvstående telt er at oppsettet er enkelt: Legg innerteltet ut på bakken og fest hjørnene med pluggene. Sett deretter i stengene i maljene på kortsidene av teltet. Klipp på hempene på innerteltet og legg ytterduken på.

7293