Kuppeltelt til 3 MSR Mutha Hubba NX 3 Kuppeltelt til 3 MSR Mutha Hubba NX 3 Kuppeltelt til 3 MSR Mutha Hubba NX 3 Kuppeltelt til 3 MSR Mutha Hubba NX 3

MSR Mutha Hubba NX 3

Kuppeltelt til 3

Varenr.: 742451
MSR Mutha Hubba NX 3 er et lett kupelltelt til tre personer og passer perfekt på fjelltur. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 1200 mm. Teltet har kun én teltstang som gjør det enkelt og raskt å sette opp. De to inngangene gir god plass og komfort. Ved begge glidelåsene føres vann ned og vekk fra gildelåsene. Teltstangen gjør at innerteltet blir strukket godt ut.
11 899,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

MSR Mutha Hubba NX 3:
Soveplasser: 3 personer
Vekt: Totalt 2260 gram / Minimum 1660 gram
Vannsøyle: Yttertelt 1200 mm / Bunnduk 3000 mm
Mål pakket: Ø 17 x 53 cm
Mål oppslått: 213 x 365 x 172 cm / Kun innertelt 213 x 172 cm
Kvalitet: Ytterduk 20 D / Innertelt 20 D / Bunnduk 30 D

  • Lett og kompakt fjelltelt for tre personer.
  • Praktiske inngangspartier og vestibyler.
  • Kan brukes uten yttertelt i godvær.
  • Kan brukes uten innertelt ved bruk at Footprint.
  • Ytterteltet kan brettes vekk for direkte tilgang til innerteltet.
Mutha Hubba NX har to innganger. Dette gjør at du har egen inn/utgang som gjør at du unngår å krype over turfølget nattetid på vei ut for å tisse under stjernene. Åpning på begge sider er også praktisk for lagring av støvler og sekker. På solskinnsdager får man også muligheten for full åpning og gjennomlufting. Man kan også velge å bruke det ene ytterteltet til inn- og utgang, og det andre til matlaging. Selve innerteltet har stor åpning, god takhøyde og mange nettinglommer for oppbevaring av krimskrams. Løkkene i taket er for å feste tørkeanordninger eller lanterne. Teltet er uten stormmatter noe som fører til god ventilasjon og mindre kondens i teltet. God lufting på grunn av innerteltets nettingpaneler sørger også for en god natts søvn.

Norge-på-lags teltet

Hubbaserien fra MSR er for deg som vil ha et lett og kompakt fjelltelt for alle slags fjell- og skogsturer. Spesielt på turer over mange dager der sekken er blytung med mat og utstyr vil Hubbateltet sørge for at sekken er noen kilo lettere. Vi kan med trygghet kalle Hubbaserien for Norge-på-lags teltet. Om du liker ett fullblods fjelltelt som er lett og lite i nedpakket tilstand samtidig som det er solid bør Hubbaserien være førstevalget.

Om MSR-telt

De ulike teltseriene er realistiske og ærlige i størrelsen. Du får faktisk plass til tre personer i et 3-personerstelt. Her er ikke noe lureri for å få lav vekt- og volumtall. Teltene oppleves som romslige på grunn av bratte sidevegger som ikke tvinger deg til å sitte oppreist kun i midten av teltet. Med en sittestol i kombinasjon med liggeunderlaget er teltet i større grad et komfortabelt oppholdsrom. Den selvstående geometrien sørger for et stramt telt som ikke blafrer og bråker i vinden.

En av fordelene med selvstående telt er at oppsettet er enkelt: Legg innerteltet ut på bakken og fest hjørnene med pluggene. Sett deretter i stengene i maljene på kortsidene av teltet. Klipp på hempene på innerteltet og legg ytterduken på.

7294