Membranvask og impregnering 2 pk. Nikwax Tech Wash And TC Direct 300 ml

Nikwax Tech Wash And TC Direct 300 ml

Membranvask og impregnering 2 pk.

Varenr.: 113836
Nikwax Tech Wash & TX Direct Wash-In er en pakke med både vaskemiddel og impregnering for pustende membranplagg. Anbefales til Gore-Tex.
279,-
237,-Medlem
-+
16 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Nikwax Tech Wash & TX Direct Wash-In:
Volum: 2 x 300 ml

Nikwax Tech Wash 300 ml er et meget effektivt vaskemiddel for pustende membranplagg. Membranplagg krever spesiell pleie, og vanlige vaskemidler kan ødelegge impregneringen. Tech Wash er et markedsledende vaskemiddel som både renser og revitaliserer plaggets vannavisende egenskaper, samtidig som pusteegenskapene bevares. Dette vaskemiddelet kan brukes på alle tekstiler som skal være vanntette, for eksempel klær med membraner som Gore-Tex, Ultrex, Sympatex, Entrant, Triple Point, eVENT med flere. Tech Wash kan også brukes på vanntette bagger, ryggsekker og syntetiske soveposer.

Nikwax TX Direct Wash-In 300 ml er en verdensledende og høyeffektiv impregnering for membranplagg som sprayes rett på. Impregneringen gjenoppbygger den vannavisende finishen i alle vanntette og pustende laminater, membraner og mikrofiber. Anbefales til Gore-Tex.

Miljøvennlig

Absolutt alt i britiske Nikwax sitt sortiment er vannbasert og miljøvennlig, det er ikke brennbart og ikke giftig. Nikwax har heller aldri benyttet fluorkarboner eller drivgasser. Med andre ord, et trygt valg for både deg og miljøet.

24314