Impregnering for sko OrganoTex ShoeCare Waterproofing 300 ml Impregnering for sko OrganoTex ShoeCare Waterproofing 300 ml Impregnering for sko OrganoTex ShoeCare Waterproofing 300 ml

OrganoTex ShoeCare Waterproofing 300 ml

Impregnering for sko

Varenr.: 129030

OrganoTex ShoeCare Waterproofing er en universal impregnering som gir skoene og støvlene dine en effektiv beskyttelse mot regn og smuss. Opprettholder materialets pusteevne og forlenger levetiden. De naturlige fettsyrene i produktet legger seg ikke som en film, men går i dybden og skaper vannavvisning. Den unike teknologien gjør at materialets struktur, farge og pusteevne opprettholdes veldig godt. Passer for alle typer tekstiler, nubuck, mokka og lær. Sprayes direkte på rene sko og støvler, fungerer også om skoene ikke er helt tørre.

159,-
-+
11 på lager.
5 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul bør ordren, i følge Posten, sendes før 17.des.

OrganoTex ShoeCare Waterproofing:
Volum: 300 ml
Innhold: Vann, organiske kiselpolymerer, bivoks og naturlige fettsyrer.

  • Skoimpregnering for alle typer materiale.
  • Opprettholder materialets pusteevne.
  • PFAS-fri og lett biologisk nedbrytbar.
  • Svensk innovasjon som er produsert i Sverige.

Produktet er PFAS-fritt og lett biologisk nedbrytbart (OECD301A), så ingen skadelige stoffer blir liggende igjen i naturen. Den patenterte teknologien er inspirert av naturens egen kjemi, likt lotusbladets ekstremt vannavvisende egenskaper. OrganoTex produseres og utvikles i Sverige av miljøteknikkfirmaet OrganoClick.

Når er det på tide å reimpregnere?

Når vannet ikke lenger preller av klærne eller støvlene dine, er det på tide å gjenaktivere grunnimpregneringen, som kalles DWR (Ytterstoffets grunnimpregnering kalles ofte DWR og står for Durable Water Repellency). Ved at du vasker og reimpregnerer regelmessig, vil du bevare funksjonen og forlenge levetiden.

Slik gjør du:

  1. Gjør rent skoen.
  2. Rist flasken.
  3. Beskytt underlaget og spray overflaten jevnt.
  4. Tørk bort overflødig væske som kan lage flekker.
  5. La det tørke i 24 timer for best effekt.
41221