Sitronrens På stell Sitronrens 115 ml Sitronrens På stell Sitronrens 115 ml

På stell Sitronrens 115 ml

Sitronrens

Varenr.: 112940

På stell Sitronrens er en hurtigvirkende flekkfjerner skumspray. Den brukes som en hurtig flekkfjerner som ikke skal ligge og virke på flekken men skylles eller tørkes av med våt klut straks etter påføring. Den er derfor suveren til alt du ikke kan vaske i maskin som for eksempel sofaen, dressen eller madrassen. Spray på flekken, gni inn skummet og skyll eller tørk av med en våt klut med en gang. Perfekt for gamle eller ekstra tøffe flekker, gjenta prosessen om nødvendig. Sitronrens er sitronsåpe i konsentrert form.

229,-
-+
8 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul bør ordren, i følge Posten, sendes før 17.des.

På stell Sitronrens:
Volum: 115 ml
Innhold: Naturlige oljer fra sitron, raps, solsikke og kokos. 15–30% såpe, Sitronolje (kba). Den naturlige sitronoljen inneholder limonene og citral som naturlig del av oljen. Limonene utgjør >0,5%. Produsert i EU. Miljøsertifisert av NCP.
Mål: Ø 45 x 143 mm
Vekt: 160 gram

  • Fri for palmeolje, kjemikalier og syntetisk parfyme.
  • Økologisk, vegansk og biologisk nedbrytbar.
  • Produsert i EU.
  • Skånsom for huden.
  • Enkel å bruke.
  • Fjerner raskt flekkene.
23125