Kompass Silva Compass Expedition Global Kompass Silva Compass Expedition Global Kompass Silva Compass Expedition Global Kompass Silva Compass Expedition Global

Silva Compass Expedition Global

Kompass

Varenr.: 117728
Silva Compass Expedition Global er et godt utrustet kompass med global kompassnål, godt grep som passer for både utforskeren og letemannskap. Kompasset har forstørrelsesglass, festepunkter i silikon, baseplate med kartmåling i millimeter og GPS-skalaer, samt måleskala og sikkerhetsåpning på snoren. Selvlysende markeringer forenkler nattorienteringen!
749,-
-+
0 på lager. Tilbake om 11 dager.
Silva Compass Expedition Global:
Mål: 60 x 127 x 13 mm
Vekt: 52 gram
  • Global kompassnål lar deg navigere i alle magnetiske soner.
  • Målestokk: 1:50.000, 1:40.000 og 1:25.000.
  • Klinometer for måling av hellingsvinkel.
  • Leveres med skalerings kort og scala på snoren
  • Fungerer i alle de tre magnetiske sonene.
  • Tilleggsfunksjoner for erfarne brukere og profesjonelle.
  • Kommer med et kort som måler bratthet på kartet.
  • Tydelige farger som gjør det lettere å lese retningen.

Silva Expedition Global er en av Silvas mest avanserte kompass, nå med global kompassnål. På den måten har du ett kompass som fungerer i hele verden. Expedition Global er kompasset for den erfarne brukeren og for den profesjonelle. Kompasset er svært detaljert når det kommer til funksjoner, da det både har klinometer, skrue for å kunne justere for misvisning og for dets mange måleskalaer. Den globale kompassnålen gjør også kompasset fleksibelt slik at du kan ha det med deg rundt om i verden.

Kompasset kommer med et kort som måler bratthet på kartet, og en distansesnor du kan bruke i ruteplanleggingen. Distansesnoren har to ulike måleskalaer – 1:25 000 og 1:50 000. Begge disse brukes på normale turkart.

Expedition Global har DryFlex gummi rundt kompasshuset hos enkel behandling, et klinometer for å måle bratthet, og en skrue slik at man kan justere for misvisning mellom nordpol og magnetisk nordpol.

29834