Hodelykt 450 lm Silva Trail Runner Free 2 Hodelykt 450 lm Silva Trail Runner Free 2 Hodelykt 450 lm Silva Trail Runner Free 2 Hodelykt 450 lm Silva Trail Runner Free 2 Hodelykt 450 lm Silva Trail Runner Free 2 Hodelykt 450 lm Silva Trail Runner Free 2 Hodelykt 450 lm Silva Trail Runner Free 2 Hodelykt 450 lm Silva Trail Runner Free 2 Hodelykt 450 lm Silva Trail Runner Free 2 Hodelykt 450 lm Silva Trail Runner Free 2

Silva Trail Runner Free 2

Hodelykt 450 lm

Varenr.: 130857
Silva Trail Runner Free 2 er en komfortabel og lett hodelykt uten forstyrrende kabler. Perfekt for alle som elsker løping. Lyktens funksjoner og lysutslipp er optimalisert for en løpers behov. Leveres uten batteri, men kan bruke både Silvas oppladbare hybrid og 3xAAA. Fin lykt til deg som kanskje ikke løper hver eneste dag, men som fortsatt ønsker en lang lystid. Alle Trail Runner Free lykter har strømkabelen integrert i hodebåndet.
799,-
-+
3 på lager.
11 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Silva Trail Runner Free 2:
Lysstyrke: 450 lumen (AAA) / 500 lumen (hybrid)
Vekt: Med batteri 122 gram (AAA) / Med batteri 113 gram (hybrid) / Uten batteri 60 gram
Batteritype: 3 x AAA / Hybridbatteri
Rekkevidde: 75 meter (AAA) / 80 meter (hybrid)
Driftstid: 1,5–18,5 timer (AAA) / 1,5–12,5 timer (hybrid)
IPX5: Beskyttet mot spyling av vann fra hageslange fra alle retninger.

Farge
  • Grønn
  • Grå
  • Silva Intelligent Light er en lysstråleteknologi som optimaliserer lysmønsteret; gir mindre hodebevegelser, bedre kontroll og forbedret balanse ved å kombinere spotlys med lang rekkevidde og nært flomlys.
  • Behagelig passform takket være lav vekt og et hodebånd som holder seg på plass.
  • Intergrert rødt sikkerhetslys/ baklys.
  • Flat forlegningskabel i mykt tekstilmateriale.
  • Både hodelykten og batteriet oppfyller IPX5-standarden og er vannavvisende.
  • Max mode-indikator.
  • Hybrid-batterikassett (Hybridbatteri og AAA-batteri er ikke inkludert).

Med andregenerasjons Trail Runner Free har kjølingen blitt optimalisert med en mer kraftfull kjøler som gjør at lykten kan produsere opp til 550 lumen (avhengig av type batteri), samtidig som den er komfortabel og holder lav vekt. Silvas ultraløpere har blitt viktige bidragsytere i utviklingsprosessen, og Trail Runner Free 2 serien er laget for løpere på alle nivåer. Hodelykten har Silva Intelligent Light. Dette betyr at du får et dobbelt lysutslipp som gir det perfekte lyset for løping. Vår unike kombinasjon av en lang lysstråle og en nære, bredere lysstråle resulterer i færre hodebevegelser, bedre kontroll og høyere fart.

Uavhengig av fokuset på de teknologiske gjennombruddene, har Silva ikke glemt viktigheten av optimalisering av vekt. Hver del i hodelykten har blitt komprimert, og lykten veier bare 61 gram (uten batteri). Hodelykten er perfekt balansert, med jevne overganger og en flat, myk skjøteledning i tekstil som ikke floker seg sammen. Hodebåndet er mykt, men likevel fast nok, med en silikonstripe på innsiden for å holde seg på plass. Batteriet kan bæres komfortabelt på pannebåndet eller holdes varmt i lommen for å spare batterilevetid ved å bruke den medfølgende forlengelseskabelen.

Hybrid-batterikasset inkludert

Den hybride batterikassetten kan brukes enten med AAA-batterier, eller med det oppladbare Silva Hybrid-batteriet. Dette betyr at du har friheten til å oppgradere hodelykten når du ønsker å komplementere med et oppladbart batteri. Batterikassetten har gripevennlig overflate og et rødt sikkerhetslys som gir deg ekstra synlighet på løpeturen.

43078