Sokker til dame 34–37 Smartwool Run Cold Weather Mid W S 039

Smartwool Run Cold Weather Mid W S 039

Sokker til dame 34–37

Varenr.: 117394
Smartwool Women's Run Cold Weather Mid Crew er et par unike løpesokker i en høyde som passer perfekt til vinterløping. Sokkene er laget spesielt for løpere hvor det er fokus på passform, komfort og tekniske egenskaper. Mesh-soner utviklet for løpere. Sokken er polstret i hel og tå.
Skostørrelseprodukt
299,-
224,-Medlem
-+
8 på lager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Smartwool Women's Run Cold Weather Mid Crew:
Materiale: 56 % merinoull, 41 % nylon og 3 % elastan
Tykkelse: Tykk
Ankelhøyde: Mellomhøy
Polstring: Tynn polstring på utsatte steder.
Passer til: Løpetur

Farge
  • Rød
  • Grå

Om merinoull fra Smartwool

Om man bruker merinoull riktig, vil man få mest mulig ut av fibrene. Fibrene håndterer fukt bedre enn bomull, det er smartere enn syntetisk materiale og mer komfortabelt uansett værforhold. Merinoull er det mest pålitelige fibret når du er utsatt for væromslag. Fibret er et helårsprodukt som er pustende og avskyr lukt naturlig.

New Zealand er basen for merinoullen Smartwool bruker i sin produksjon. I 2010 inngikk Smartwool en eksklusiv avtale med New Zealand Merino Company om at all ull kom fra kun en kilde og at dyrene var behandlet på en forsvarlig måte. En annen faktor som gjør at merinoull fra den sørlige halvkule er så fantastisk, er klimaet i området. Klimaet utfordrer sauene til å tilpasse seg varme somre og kalde vintre. For å takle slike forhold utvikler sauen et unikt ytterlag av ull som er varmeregulerende avhengig av sesong. Dette ull-laget er hvitere, lettere, finere og jevnere enn annen ull fra andre områder i verden.

29397