Skiturer i Oslomarka Cappelen Damm Skiturer i Oslomarka

Cappelen Damm Skiturer i Oslomarka

Skiturer i Oslomarka

Varenr.: 690950
Cappelen Damms Skiturer i Oslomarka omhandler skiturer i Kjekstadmarka, Vestmarka, Bærumsmarka, Krokskogen, Nordmarka, Lillomarka og Gjelleråsen, Romeriksåsene, Østmarka, Sørmarka og Follomarka. Boka inneholder 71 skiturer som er jevnt fordelt over hele Marka. Turene har varierende lengde og vanskelighetsgrad. De fleste turene går i løyper beregnet på klassisk stil, men noen er tilpasset fristil eller begge stilarter.
349,-
297,-Medlem
-+
4 på lager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Skiturer i Oslomarka:
Forlag: Cappelen Damm
Forfatter: Olav Harlem, Eivind Molde og Erik Unneberg
Utgitt: 2015
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788202482206
Innbinding: Heftet
Sider: 175 sider
Vekt: 420 gram
Mål: 154 x 215 x 15 mm

I Oslo-området er vi så heldige at de aller fleste kan oppleve vintereventyret rett utenfor stuedøren. Ingen annen hovedstad kan by på noe tilsvarende. Du kan lange ut i strøkne løyper i bynære deler av Marka eller nyte stillheten i smale scooterspor langt fra folk. Du kan ta deg opp i høyden der snøen ligger lenge og utsikten er spektakulær, eller bare ta en kjapp tur i lysløypa på kveldstid.

Korte, detaljerte tekster og oversiktlige kart for hver tur gjør det enkelt å finne frem. I tillegg til turbeskrivelsene er det interessant informasjon om severdigheter, flotte bilder og tips om koselige markastuer med servering. Her finner du inspirasjon til mange fantastiske skiturer i den vakre naturen rundt Oslo!

5779