Voksimpregnering i pose Fjällräven Greenland Wax Bag 90 gram Voksimpregnering i pose Fjällräven Greenland Wax Bag 90 gram

Fjällräven Greenland Wax Bag 90 gram

Voksimpregnering i pose

Varenr.: 124561

Fjällräven Greenland Wax Bag er en miljøvennlig voksimpregnering for klær laget av G-1000, levert i en praktisk oppbevaringspose. Voksen er laget av av parafin og bivoks og gir en vannavstøtende og slitesterk overflate. Trykk med instruksjoner på innsiden av posen. Posen gir vannavvisende oppbevaring av voksklossen ute på tur, sånn at du når som helst kan forsterke funksjonaliteten i G-1000-plaggene dine. Voksposen blir produsert av restestoff etter produksjon av andre G-1000 produkter. Derfor vil det variere hvilken farge du får på din bestilling.

299,-
-+
4 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du sikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul, bør ordren i følge Posten, sendes før 17.des.

Fjällräven Greenland Wax Bag:
Vekt: 90 gram
Materiale: Voks av parafin og bivoks / Pose i G-1000 Original av 65 % polyester og 35 % bomull

  • Greenland Wax levert i en G-1000 pose med lukking i vokset bomull-snøre.
  • Perfekt lagring av voks i felten.
  • Instruksjoner for voksing trykket på klaffen inne i posen.
  • Forskjellige farger.

Voksen er laget av parafin og bivoks. Fjällräven Greenland Wax brukes i alle Fjällrävens G-1000-produkter (unntatt i G-1000 SC). Voksen vil over tid bli slitt og produktet ville delvis miste noe av sin funksjonalitet. Vi anbefaler derfor at du vokser produktet ditt regelmessig.

36732