Tape Gorilla Tape Clear Repair 8 m Tape Gorilla Tape Clear Repair 8 m Tape Gorilla Tape Clear Repair 8 m

Gorilla Tape Clear Repair 8 m

Tape

Varenr.: 121459

Gorilla Tape Clear Repair gjennomsiktigog meget allsidig tape. Effektiv i reparasjoner av telt, gummimadrasser og dunjakker. Gulner ikke over tid.

159,-
111,-Medlem
-+
10 på lager.
100+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Gorilla Tape Clear Repair:
Mål: 820 x 4,8 cm
Temperaturområde: –20º til +60º C

Gorilla Tape Clear Repair er utrolig sterk og perfekt for praktisk tal usynlige reparasjoner. Tapen kan rives av for hånd og har et ultrasterkt klebende lag. Det er perfekt for profesjonelle, gjør-det-selv-oppgaver, håndverk og hverdagsbruk. Du kan tette bassenger, dunjakker, campingutstyr, telefonskjermer osv. Fester også under vann (mer er ikke anbefalt til akvarium), men husk da å få bort alle luftboblene. Slitesterk overflate. Innendørs og utendørs bruk.

Slik gjør du:

  1. Fest tapen til en ren overflate for best resultat. Lufttett lapping oppnås best på glatte, tørre overflater med tape på begge sider av reparasjonen når tilgjengelig. Tapen skal være større enn stedet som skal repareres, og dekke utenfor alle kanter.
  2. Gni hele tapens overflate kraftig, spesielt kantene.
  3. Oppbevares tørt og kjølig. Påføres i romtemperatur for best resultater. For å unngå fingeravtrykk, vask hendene før bruk og ta i tapen bare i kantene. Bruk en rett kant (kredittkort eller lignende gjenstand) for å presse ut fingeravtrykk. Oppbevares i originalemballasjen for å unngå smuss og rester i kantene. Oppbevares tørt og kjølig.
33626