Tunnelltelt til 1 Helsport Ringstind Superlight 1 Blue Tunnelltelt til 1 Helsport Ringstind Superlight 1 Blue Tunnelltelt til 1 Helsport Ringstind Superlight 1 Blue Tunnelltelt til 1 Helsport Ringstind Superlight 1 Blue Tunnelltelt til 1 Helsport Ringstind Superlight 1 Blue Tunnelltelt til 1 Helsport Ringstind Superlight 1 Blue

Helsport Ringstind Superlight 1 Blue

Tunnelltelt til 1

Varenr.: 121603
Helsport Ringstind Superlight 1 er et lett tunnelltelt til én person og passer perfekt på fjelltur. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 2000 mm. Helsports letteste telt.
7 499,-
-+
2 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Helsport Ringstind Superlight 1:
Soveplasser: 1 person
Vekt: Totalt 1040 gram
Vannsøyle: Yttertelt 2000 mm / Bunnduk 3000 mm
Mål pakket: Ø 13 x 39 cm
Mål oppslått: 250 x 160 x 43–95 cm / Kun innertelt 230 x 90 x 33–90 cm
Kvalitet: Ytterduk 15 D / Bunnduk 40 D
Farge
Blå
  • Helsport AirFlow II ventilasjon sikrer mer frisk luft, bedre sovekvalitet og økt luftsirkulasjon som gir mindre kondens.
  • Unikt innvendig stangkanalsystem som også gir bedre vindstabilitet samt mindre vibrasjon/støy i vind.
  • Enkelt oppsett med egnutviklet stangkopp.
  • Lette stoffer, komponenter og løsninger.
  • Innerteltstoff med god pusteevne og myggnetting gir god lufting.
  • Lommer i innertelt for enkel organisering.

Hvert steg under utviklingen av Ringstind har vært rettet mot et mål om å gjøre teltet så lett som mulig. I år tilførte vi enda en utfordring: å forbedre brukervennligheten slik at det ikke bare er lett, men også enkelt å sette opp og komfortabelt i bruk. Stangkonfigureringen er optimalisert for å øke innvendig romvolum uten å gjøre teltet lenger. Tiden det tar å sette opp teltet er halvert - vi har tatt tiden! Det beste er at vi har klart å tilføre teltet bedre funksjonalitet og flere detaljer samtidig som vi har redusert vekten. Ringstind Superlight 2 tilbyr rikelig med plass for to liggeunderlag og har i tillegg to innganger med hvert sitt fortelt for mer komfort.

33770