Kuppeltelt til 1 MSR Hubba NX Solo Kuppeltelt til 1 MSR Hubba NX Solo Kuppeltelt til 1 MSR Hubba NX Solo Kuppeltelt til 1 MSR Hubba NX Solo Kuppeltelt til 1 MSR Hubba NX Solo

MSR Hubba NX Solo

Kuppeltelt til 1

Varenr.: 742449
MSR Hubba NX Solo er et kupelltelt til en personer og passer perfekt på fjelltur. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 1200 mm. Er du en snorker, urolig sover eller en som trives best i ditt eget selskap, gir Hubba teltet deg mye privatliv på en kompakt måte. Hubba er for deg som vil ha ett lett og kompakt fjelltelt for alle slags fjell- og skogsturer. Spesielt på turer over mange dager der sekken er blytung med mat og utstyr vil Hubbateltet sørge for at sekken er noen kilo lettere.
8 199,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

MSR Hubba NX Solo:
Soveplasser: 1 person
Vekt: Totalt 1290 gram / Minimum 930 gram
Vannsøyle: Yttertelt 1200 mm / Bunnduk 3000 mm
Mål pakket: Ø 15 x 46 cm
Mål oppslått: 216 x 152 x 91 cm / Kun innertelt 216 x 76 cm
Kvalitet: Ytterduk 20 D / Innertelt 20 D / Bunnduk 30 D

Farge
Grønn
  • Lett og kompakt fjelltelt for tre personer.
  • Praktiske inngangspartier og vestibyler.
  • Kan brukes uten yttertelt i godvær.
  • Kan brukes uten innertelt ved bruk at Footprint.
  • Ytterteltet kan brettes vekk for direkte tilgang til innerteltet.

Hubba har inngang på langsiden. Dette er praktisk da det gir enklere tilgang til innerteltet og lagring av støvler og sekker. Innerteltet har stor åpning og mange nettinglommer for oppbevaring av krimskrams. Løkkene i taket er for å feste tørkeanordninger eller lanterne. Teltet er uten stormmatter noe som fører til god ventilasjon og mindre kondens i teltet. God lufting på grunn av innerteltets nettingpaneler sørger også for en god natts søvn.


Norge-på-lags teltet

Hubbaserien fra MSR er for deg som vil ha et lett og kompakt fjelltelt for alle slags fjell- og skogsturer. Spesielt på turer over mange dager der sekken er blytung med mat og utstyr vil Hubbateltet sørge for at sekken er noen kilo lettere. Vi kan med trygghet kalle Hubbaserien for Norge-på-lags teltet. Om du liker ett fullblods fjelltelt som er lett og lite i nedpakket tilstand samtidig som det er solid bør Hubbaserien være førstevalget.

Om MSR-telt

De ulike teltseriene er realistiske og ærlige i størrelsen. Du får faktisk plass til tre personer i et 3-personerstelt. Her er ikke noe lureri for å få lav vekt- og volumtall. Teltene oppleves som romslige på grunn av bratte sidevegger som ikke tvinger deg til å sitte oppreist kun i midten av teltet. Med en sittestol i kombinasjon med liggeunderlaget er teltet i større grad et komfortabelt oppholdsrom. Den selvstående geometrien sørger for et stramt telt som ikke blafrer og bråker i vinden.

En av fordelene med selvstående telt er at oppsettet er enkelt: Legg innerteltet ut på bakken og fest hjørnene med pluggene. Sett deretter i stengene i maljene på kortsidene av teltet. Klipp på hempene på innerteltet og legg ytterduken på.

7292