Membranvask 300 ml Nikwax Tech Wash 300 ml

Nikwax Tech Wash 300 ml

Membranvask 300 ml

Varenr.: 431337
Nikwax Tech Wash 300 ml er et meget effektivt vaskemiddel for pustende membranplagg. Membranplagg krever spesiell pleie, og vanlige vaskemidler kan ødelegge impregneringen. Tech Wash er et markedsledende vaskemiddel som både renser og revitaliserer plaggets vannavisende egenskaper, samtidig som pusteegenskapene bevares. Dette vaskemiddelet kan brukes på alle tekstiler som skal være vanntette, for eksempel klær med membraner som Gore-Tex, Ultrex, Sympatex, Entrant, Triple Point, eVENT med flere. Tech Wash kan også brukes på vanntette bagger, ryggsekker og syntetiske soveposer.
109,-
-+
4 på lager.
100+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du sikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul, bør ordren i følge Posten, sendes før 17.des.

Nikwax Tech Wash:
Volum: 300 ml

  • Effektiv vaskemiddel
  • Til pustende membranplagg
  • Renser og revitaliserer
  • Miljøvennlig alternativ

Slik gjør du

Svært enkelt å bruke; vask for hånd eller i vaskemaskin.

Miljøvennlig

Absolutt alt i britiske Nikwax sitt sortiment er vannbasert og miljøvennlig, det er ikke brennbart og ikke giftig. Nikwax har heller aldri benyttet fluorkarboner eller drivgasser. Med andre ord, et trygt valg for både deg og miljøet.

6046