Sverige: Kungsleden-Västerfjäll Nordeca Sverige 7006 Kungsleden-Västerfj Sverige: Kungsleden-Västerfjäll Nordeca Sverige 7006 Kungsleden-Västerfj Sverige: Kungsleden-Västerfjäll Nordeca Sverige 7006 Kungsleden-Västerfj Sverige: Kungsleden-Västerfjäll Nordeca Sverige 7006 Kungsleden-Västerfj

Nordeca Sverige 7006 Kungsleden-Västerfj

Sverige: Kungsleden-Västerfjäll

Varenr.: 118463
Nordeca Kungsleden-Västerfjäll 1:50 000 er et turkart utviklet med avansert kartteknologi og tilhører den mest oppdaterte turkartseriene på markedet. Kartet har turløyper, skiløyper og overnattingssteder. I tillegg til turinformasjon fra de offisielle databasene til Lantmäteriet og Kartverket. Alle kartene i Fjellkart Sverige-serien har kart på begge sider og dekker et stort området på 3000 km². Kartet er trykket på et resirkulerbart materiale som er slitesterkt og værbestandig. Kartet kan derfor benyttes i all slags vær.
249,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Nordeca Kungsleden-Västerfjäll:
Kartserie: Svenske Fjellkart
Målestokk: 1:50 000
Utgitt: 2021

Kartet dekker området fra Vuoggatjålme til Kvikkjokk, og den delen av Kungsleden som går via Västerfjäll og videre opp mot Kvikkjokk fjällstation. Västerfjäll er et flott utgangspunkt til mange flotte fjelltopper, fantastisk natur og vakre sjøer og er verdt et besøk både sommer og vinter. Innsjøen Tjeggelvas er også verdt å utforske for jakt og fisketurister. Eksempel på fjellstuer i kartet: Kvikkjokk fjällstation.

30616