Ull- og dunvask OrganoTex BioCare Wool-Down Wash 500 ml Ull- og dunvask OrganoTex BioCare Wool-Down Wash 500 ml

OrganoTex BioCare Wool-Down Wash 500 ml

Ull- og dunvask

Varenr.: 735842
OrganoTex BioCare Wool & Down Wash er et skånsomt vaskemiddel for alle typer ull, merinoull, mohair, silke og kashmir, samt dun. Inneholder naturlig lanolin som etterfetter ullen samt eukalyptusolje som er antibakteriell og lukter friskt.
169,-
-+
3 på lager.
11 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

OrganoTex BioCare Wool & Down Wash:
Volum: 500 ml
Vekt: 560 gram
Innhold: 15–30 % såpe, 5–15 % ikke-oniske tensider, 1–5 % anioniske tensider, <1 % konserverings- middel (2-fenoxietanol), parfyme(eukalyptusolje), >1 % Lanolin. Produktet er lett biologisk nedbrytbart, høykonsetrert, i høy grad biobasert, samt PFAS- fritt. Klassifiseres som et ikke miljø- eller helseskadelig produkt, i henhold til CLP-forordningen.

  • Skånsomt vaskemiddel for følsomme/skjørere materialer som ull og dun (og silke).
  • Inneholder lanolin, ullens naturlige fett.
  • Inneholder eukalyptusolje for god duft og antibakterielle egenskaper.
  • Lett biologisk nedbrytbar og i høy grad biobasert.
  • Svensk innovasjon som er produsert i Sverige.

Biobasert vaskemiddel for ull og dun, samt merinoull, mohair, silke, kashmir og lignende følsomme/ skjørere materialer. Inneholder lanolin, ullens naturlige fett som gjenskaper ullens og dunets naturlige bra egenskaper. Inneholder også eukalyptusolje som har en antibakteriell funksjon, samt at den gir en svak, frisk duft.

Dunplagg eller dunsoveposer i nylon/ripstop som er i blankere materiale tar ikke skade av vaskemiddelet, men beholder sin glans. Når vannet ikke lenger preller av dunjakken, kan man reimpregnere med OrganoTex Spray-On eller Wash-In Waterproofing for å forbedre vannavvisningen.

Ull og følsomme/skjørere materialer skal med fordel luftes i stedet for å vaskes, men når man vasker er det viktig å ikke vaske med vaskemiddel som har enzymer i seg. De bryter ned proteinene i naturfiber som ull og dun. Ta godt vare på dine naturfiberplagg, så holder de lenger.

Slik gjør du:

  1. Rist flasken. Pass på at vaskemiddelbeholderen er helt tom.
  2. Dosér 25 ml (mykt vann) eller 40 ml (hardt vann) i vaskemiddelbeholderen for cirka 2–4 kg. Ikke bruk skyllemiddel.
  3. Vask og tørk produktene etter vaskeanvisning.

Håndvask: Dosér ca 15 ml for 10 liter vann. La det ligge en stund. Skyll så nøye, vri ikke opp plagget, men klem vannet forsiktig ut. Fungerer også i kaldt vann.

7524