Kompass Silva Compass Ranger Global Kompass Silva Compass Ranger Global Kompass Silva Compass Ranger Global Kompass Silva Compass Ranger Global Kompass Silva Compass Ranger Global Kompass Silva Compass Ranger Global

Silva Compass Ranger Global

Kompass

Varenr.: 133491
Silva Compass Ranger Global er et tradisjonelt kompass med global kompassnål, godt grep som passer for både fjelltur, reise og jegere. Kompasset har forstørrelsesglass, baseplate med kartmåling i millimeter og GPS-skalaer, samt måleskala og sikkerhetsåpning på snoren. Selvlysende markeringer forenkler nattorienteringen!
549,-
-+
9 på lager.

Silva Compass Ranger Global 360:
Mål: 111 x 55 x 10 mm
Målestokk: 1:50.000 og 1:25.000
Nøyaktighet: ± 2°
Garanti: 5 år

Farge
Brun
  • Global kompassnål lar deg navigere i alle magnetiske soner.
  • Målestokk: 1:50.000 og 1:25.000.
  • Fungerer i alle de tre magnetiske sonene.
  • Forstørrelseslinse for detaljorientering.
  • Gripevennlig ring.
  • Deklinasjonsskala på innsiden av kapselen.
  • Selvlysende linjer som forenkler nattorienteringen.
  • Robust materiale som tåler røft bruk og tøffe forhold.

Hvis du ser etter et funksjonelt kompass du kan ha med deg rundt om i verden, er Ranger Global det perfekte kompasset for deg. Kompasset Ranger Global er et enkelt kompass som brukes av blant annet klatrere, backpackere og jegere. Silva Ranger kompassene har alle de nødvendige funksjonene for din tur. Ranger Global er utstyrt med en gripevennlig ring, en forstørrelseslinse slik at du får sett alle detaljer på kartet, en avtakbar halsreim med sikkerhetsåpning og selvlysende markeringer for nattorientering. På Ranger Global finnes måleskalaene på kompassplaten slik at du får målt avstanden. Skalaene er 1:25 000 og 1:50 000. Stålet som kompassnålen er laget av, er ekte svensk stål i høy kvalitet.

Om du planlegger eventyr i ulike deler av verden, er det viktig å vite at jodens magnetiske soner påvirker ditt kompass. De fleste kompass er balansert for én av jordens tre soner, og om du bruker kompasset i «feil» sone, kommer nålen til å lute og vise feil nord. Noen av våre mest populære kompass har nå blitt utstyr med en globalnål som kan brukes i alle tre av verdens soner. Den globale nålen gjør at du får et fleksibelt kompass som kan brukes over hele verden.

45758