Bortom allfarveg Skald Bortom allfarveg Bortom allfarveg Skald Bortom allfarveg Bortom allfarveg Skald Bortom allfarveg Bortom allfarveg Skald Bortom allfarveg

Skald Bortom allfarveg

Bortom allfarveg

Varenr.: 120843

Skalds Bortom allfarveg er ei bok kor Gunnar Garfor vis fram orginale reisetips i heile landet. Dette er ikkje ein tradisjonell reiseguide, men ei bok til inspirasjon for dei som er leie av å reise i kø og oppleve akkurat det same som naboen. Interessa for å reise i eige land har eksplodert det siste året, men mange av oss reiser først og fremst til dei mest kjende attraksjonane. Men treng vi det eigentleg?

399,-
339,-Medlem
-+
9 på lager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Bortom allfarveg:
Forlag: Skald AS
Forfatter: Gunnar Garfors
Utgitt: 2021
Utgave: 3. utgave
Språk: Nynorsk
Mål: 217 x 257 x 28 mm
Vekt: 832 gram
Sider: 320 sider
Innbinding: Innbundet
ISBN: 9788279592235

Gunnar Garfors er kjent for å ha besøkt alle land i verda. No har globetrottaren pakka sekken for å oppdage eige land og spora opp dei mest unike og undervurderte stadene i Norge. Stader som ikkje nødvendigvis ligg så veldig langt utanfor allfarveg, men der mange av oss suser rett forbi på veg til meir populære reisemål.

Garfors vil opne auga våre for vårt eige vesle land: Større enn til dømes Tyskland, Japan og Filippinane; med 104 byar, 356 kommunar, nesten 1800 fjordar, over 13.000 fjelltoppar i tillegg til 320.000 øyar og skjær. For ikkje å snakke om verdas tredje lengste kystline.

Om forfattaren

Gunnar Garfors (f. 1975) er ein verdskjend globetrottar frå Naustdal der han vaks opp som den eldste i ein søskjenflokk på sju. Reiseverksemda hans inkluderer ei rekkje verdsrekordar, og han har vore intervjua og omtalt av media i over 100 land.

Vinteren 2018 vart sunnfjordingen den første personen som har besøkt alle verdas 198 land to gonger. Opphaveleg er Garfors journalist, med utdanning frå Falmouth i Storbritannia og Oslo. Når han ikkje skriv eller reiser, jobbar han som rådgjevar for NRK i Oslo. Garfors skriv òg om reise for The Guardian og er kjend for reisepodkasten Globusrulett.

33010