Stormkjøkken med gass Trangia Stormkjøkken 25-4 UL/GB Stormkjøkken med gass Trangia Stormkjøkken 25-4 UL/GB Stormkjøkken med gass Trangia Stormkjøkken 25-4 UL/GB Stormkjøkken med gass Trangia Stormkjøkken 25-4 UL/GB Stormkjøkken med gass Trangia Stormkjøkken 25-4 UL/GB Stormkjøkken med gass Trangia Stormkjøkken 25-4 UL/GB

Trangia Stormkjøkken 25-4 UL/GB

Stormkjøkken med gass

Varenr.: 190281
Trangia Stormkjøkken 25-4 UL/GB er et klassisk turkjøkken med gassbrenner. Vindskjermen leveres med to kjeler i ultralett aluminium, stekepanne med teflon og kaffekjele i aluminium. Fin størrelse til en familie på tur.
2 049,-
1 742,-Medlem
-+
14 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Trangia Stormkjøkken 25-4 UL/GB:
Vekt: 1160 gram
Mål: Pakket Ø 22 x 10,5 cm
Materiale: Vindskjerm i ultralett aluminium / Kjeler i ultralett aluminium / Stekepanne med teflon / Kaffekjele i aluminium
Brenner: Gassbrenner 2,1 kW

Vi anbefaler gass fremfor rødsprit som brensel. Ikke bare er gass tryggere, det er også mindre søl og klin i sekken. Effekten er mye kraftigere og den er enkel å skru opp og ned.

I pakken:

  • Kjele på både 1,5 liter og 1,75 liter
  • Stekepanne
  • Kaffekjele på 0,9 liter
  • Vindskjerm
  • Gassbrenner 2,1 kW
  • Reim
  • Kjeleklype

Om ultralett aluminium (UL)

Aluminium er et lett materiale som leder varme godt. Ultralett aluminium er en legering som er 50 % sterkere enn vanlig aluminium. Materiale kan derfor gjøres tynnere slik at kjøkkenet blir lettere. Bortsett fra kaffekjelen som fortsatt lages i vanlig aluminium, lages nå alle delene i Trangias Stormkjøkken i ultralett aluminium.

Om teflon (Non-Stick)

Teflon er et belegg som gjør overflaten perfekt for steking med lite fett. Den blir lett å vaske siden ingenting setter seg fast. Teflon tåler ikke all verden, så bruk bare tre eller plastredskap når du steker. Belegget bør også beskyttes litt ekstra under transport. Fri for PFOA.

3984