Stormkjøkken Trangia Stormkjøkken 25-3 UL Stormkjøkken Trangia Stormkjøkken 25-3 UL Stormkjøkken Trangia Stormkjøkken 25-3 UL Stormkjøkken Trangia Stormkjøkken 25-3 UL Stormkjøkken Trangia Stormkjøkken 25-3 UL

Trangia Stormkjøkken 25-3 UL

Stormkjøkken

Varenr.: 190283
Trangia Stormkjøkken 25-3 UL er et klassisk turkjøkken med rødspritbrenner. Vindskjermen leveres med to kjeler i ultralett aluminium og stekepanne med teflon. Fin størrelse til en familie på tur.
1 199,-
-+
0 på lager. Tilbake om 3 dager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Trangia Stormkjøkken 25-3 UL:
Vekt: 895 gram
Mål: Pakket Ø 22 x 10,5 cm
Materiale: Vindskjerm i ultralett aluminium / Kjeler i ultralett aluminium / Stekepanne med teflon
Brenner: Spritbrenner 1 kW

Vi anbefaler gass fremfor rødsprit som brensel. Ikke bare er gass tryggere, det er også mindre søl og klin i sekken. Effekten er mye kraftigere og den er enkel å skru opp og ned.

I pakken:

  • Kjele på både 1,5 liter og 1,75 liter
  • Stekepanne
  • Vindskjerm
  • Spritbrenner 1 kW
  • Reim
  • Kjeleklype

Om ultralett aluminium (UL)

Aluminium er et lett materiale som leder varme godt. Ultralett aluminium er en legering som er 50 % sterkere enn vanlig aluminium. Materiale kan derfor gjøres tynnere slik at kjøkkenet blir lettere. Bortsett fra kaffekjelen som fortsatt lages i vanlig aluminium, lages nå alle delene i Trangias Stormkjøkken i ultralett aluminium.

Om teflon (Non-Stick)

Teflon er et belegg som gjør overflaten perfekt for steking med lite fett. Den blir lett å vaske siden ingenting setter seg fast. Teflon tåler ikke all verden, så bruk bare tre eller plastredskap når du steker. Belegget bør også beskyttes litt ekstra under transport. Fri for PFOA.

3985