3744

DNT 26 kjappe kurs i friluftsliv

26 kjappe kurs i friluftsliv

Varenr.: 690948
DNTs 26 kjappe kurs i friluftsliv gir en innføring i utvalgte temaer som du vil ha god bruk for når du skal ut på tur. I kursene får du nyttige tips og råd til hvordan du kan utøve friluftsliv på en trygg og god måte.
249,-
212,-Medlem
-+
100+ på lager.

Forhåpentligvis vil boka også inspirere deg til å prøve ut nye aktiviteter. Kursene i boka formidler grunnleggende kunnskap i friluftsliv på en enkel og lettfattelig måte. Denne kunnskapen må kombineres med å øve på disse ferdighetene ute. Dette vil bidra til å øke din samlede turkompetanse. Den Norske Turistforening (DNT) har arbeidet med tilrettelegging for friluftsliv i 150 år. Sammen med andre aktører har vi, som Norges største friluftslivsorganisasjon, tilrettelagt for en turkultur basert på sikker og trygg ferdsel i naturen – på eget ansvar. I denne boka får du ta del i den omfattende kunnskapen som DNT har ervervet seg gjennom disse årene. Kursene fokuserer på det grunnleggende man trenger å vite for å drive friluftsliv, snarere enn å dvele ved de finstemte nyansene.

Boka er blitt til som et stort dugnadsprosjekt der mange av DNTs medlemsforeninger har bidratt. De fleste kursene er skrevet av ansatte i DNT, turledere, kursledere og andre ressurspersoner som forvalter DNTs og Norges turtradisjoner gjennom sin deltakelse i foreningens turfelleskap. Målet er at du, uansett om du er nybegynner i friluftslivet eller om du har vært mye på tur, vil ha nytte og glede av å lese denne boka.

26 kjappe kurs i friluftsliv:

3744