26 kjappe kurs i friluftsliv DNT 26 kjappe kurs i friluftsliv

DNT 26 kjappe kurs i friluftsliv

26 kjappe kurs i friluftsliv

Varenr.: 690948
DNTs 26 kjappe kurs i friluftsliv gir en innføring i utvalgte temaer som du vil ha god bruk for når du skal ut på tur. I kursene får du nyttige tips og råd til hvordan du kan utøve friluftsliv på en trygg og god måte.
249,-
-+
20+ på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul bør ordren, i følge Posten, sendes før 17.des.

26 kjappe kurs i friluftsliv:
Forlag: Trondhjems Turistforening
Forfatter: Asgeir Våg
Utgitt: 2017
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788291433332
Innbinding: Innbundet
Sider: 190 sider
Vekt: 495 gram
Mål: 148 x 210 x 15 mm

Forhåpentligvis vil boka også inspirere deg til å prøve ut nye aktiviteter. Kursene i boka formidler grunnleggende kunnskap i friluftsliv på en enkel og lettfattelig måte. Denne kunnskapen må kombineres med å øve på disse ferdighetene ute. Dette vil bidra til å øke din samlede turkompetanse. Den Norske Turistforening (DNT) har arbeidet med tilrettelegging for friluftsliv i 150 år. Sammen med andre aktører har vi, som Norges største friluftslivsorganisasjon, tilrettelagt for en turkultur basert på sikker og trygg ferdsel i naturen – på eget ansvar. I denne boka får du ta del i den omfattende kunnskapen som DNT har ervervet seg gjennom disse årene. Kursene fokuserer på det grunnleggende man trenger å vite for å drive friluftsliv, snarere enn å dvele ved de finstemte nyansene.

Boka er blitt til som et stort dugnadsprosjekt der mange av DNTs medlemsforeninger har bidratt. De fleste kursene er skrevet av ansatte i DNT, turledere, kursledere og andre ressurspersoner som forvalter DNTs og Norges turtradisjoner gjennom sin deltakelse i foreningens turfelleskap. Målet er at du, uansett om du er nybegynner i friluftslivet eller om du har vært mye på tur, vil ha nytte og glede av å lese denne boka.

3744