Reis bedre Skald Reis bedre Reis bedre Skald Reis bedre Reis bedre Skald Reis bedre Reis bedre Skald Reis bedre Reis bedre Skald Reis bedre

Skald Reis bedre

Reis bedre

Varenr.: 132128
Skald Reis bedre – En guide til større inntrykk med mindre avtrykk. Med innsikt og stort engasjement forklarer forfatter Trygve Sunde Kolderup hvordan vi kan reise mer skånsomt og klimavennlig. Gjennom inspirerende eksempler viser han hva vi bør tenke på når vi planlegger våre neste turer – enten det er i jobb- eller feriesammenheng.
399,-
-+
14 på lager.

Reis bedre – En guide til større inntrykk med mindre avtrykk:
Forlag: Skald
Forfatter: Trygve Sunde Kolderup
Utgitt: 2024
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788279593607
Innbinding: Innbundet
Sider: 192 sider
Mål: 170 x 240 mm

Å reise kan gi oss sterke inntrykk og fantastiske opplevelser, men for mange kan klimaavtrykket og de negative konsekvensene fra reisene våre også gi et snev av dårlig samvittighet.

Som enkeltmennesker er det å fly langt og ofte blant det aller verste vi gjør for klimaet. I en tid der isbreer smelter, havnivået stiger og ekstremværet blir stadig villere, kan vi ikke fortsette å reise på den måten vi gjør i dag.

Vi skal ikke slutte å reise, men vi må endre måten vi reiser på. For hvis vi reiser bedre, er det mulig å få store opplevelser med mindre avtrykk.

Om Trygve Sunde Kolderup

Trygve Sunde Kolderup (f. 1978) er tidligere seksjonsleder for natur og bærekraft i Den norske turistforening (DNT), og har vært redaktør for friluftsmagasinet UTE, skimagasinet Fri Flyt og DNTs medlemsmagasin Fjell og Vidde. Han har i tillegg jobbet som journalist, gitt ut flere bøker og skrevet kronikker om hvordan det grønne skiftet kan og bør se ut i reise- og friluftsliv.

I dag er han engasjert i flere grønne oppstartsbedrifter. Som en del av målet om å gjøre reiselivet mer klimavennlig, har han etablert Northern Nights AS, et selskap som forsøker å etablere en togforbindelse mellom Oslo og København/Hamburg så det skal bli lettere å reise fossilfritt mellom Norge og resten av Europa.

44360