Arctic Ice Climbing Fri Flyt Arctic Ice Climbing

Fri Flyt Arctic Ice Climbing

Arctic Ice Climbing

Varenr.: 900132
Fri Flyt Arctic Ice Climbing er boken for deg som søker det store eventyret nord for polarsirkelen. Henrikafossen, Spansdalen, Møysalen, eller Nord-Norges lengste rute, Skredbekken på 700 meter, er blant høydepunktene som lokker klatrere fra hele verden til isklatring i Nord-Norge. Nå kommer guiden til klatring med øks, jern og skruer for store deler av Nord-Norge. Boken er skrevet av Christian Dramsdahl, samme mann som står bak toppturer rundt Harstad og omfatter i alt 93 forskjellige ruter fordelt på 8 forskjellige områder fra Møysalen til Bardu, via Sverige! Den er på 227 sider og skrevet på engelsk.
399,-
-+
4 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Arctic Ice Climbing – 93 ice climbing routes in the interior and coastal regions of northern Norway:
Forlag: Fri Flyt
Forfatter: Christian Dramsdahl
Utgitt: 2020
Utgave: 1. utgave
Språk: Engelsk
ISBN: 9788293090809
Innbinding: Heftet
Sider: 227 sider
Vekt: 463 gram
Mål: 151 x 219 x 13 mm

Boka omfatter 93 isklatreruter fra følgende områder:

  • Bardu
  • Lavangen/Salangen
  • Riksgränsen / Abisko
  • Gratangen
  • Evenes/Skånland
  • Harstad
  • Tjeldsund
  • Møysalen nasjonalpark

Boken er skrevet etter Fri Flyt sin sjangerdefinerende kvalitetsstandard, og inkluderer rikelig med informasjon for deg som vil utforske et nytt område, eller finne nye ruter i nærheten av steder hvor du alt er kjent. Boken inkluderer rikelig med kart og beskrivelser av anmarsjer. Rutene er alle grad etter WI (og M der det gjelder), og omfatter mange avanserte og krevende ruter så vel som en del enklere ruter på WI2-4.

Hver rute er markert med parkeringsplass og anmarsj på et detaljert kart. Boken inkluderer bilder av alle ruter, med alternative ruter, nedstigninger og mulige standplasser. I tillegg kommer boken med en del grunninformasjon for sikker isklatring, plassering av sikringer, bruk av riktig utstyr og lignende. Den inkluderer også en egen seksjon om isfall og kvalitetsbedømmelse og vurdering av skredrisiko.

19273